Jag blev bönhörd

Torsdag 6 mars 2008 | 16:25 | 6&#176 varmt, bara lite blåsigt.

Någon däruppe måste har hört mina böner om sol och vackert väder, för fram mot lunchtid idag blev det jättefint. Vi kom aldrig iväg på Klinte på förmiddagen, så när vi ätit jag tog mig en skön promenad i solskenet. Det var riktigt varmt och i dikena börjar blåsipporna slå ut nu. Nu är det inte bara enstaka blommor, utan många på samma ställe. Jag gick genom Värsende kvior och där passerade jag det här lilla vattenfallet som porlade så vackert.

Åke körde bil till Klinte och var och hälsade på en kompis medan jag tog min promenad och sedan träffades vi och så åkte jag med honom hem när vi handlat färdigt.

Nu hade vårkänslorna brutit ut på allvar, så när vi kom hem gjorde vi iordning på vår uteplats och så blev det kaffe ute för första gången iår. Så det blev ingen läsning i eftermiddag, men vad gör väl det!

Något som Grållen tyckte var riktigt trevligt!

Glad är jag också för att vi har bokat en resa till Sicilien i början av maj. Jag hade preliminäbokat för någon vecka sedan, men nu är det bestämt och det känns jätteroligt. Jag längtar så efter Eva hennes familj.

Och idag är det torsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Glädjande, Promenader och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.