Jag blir så avundsjuk…….

….på alla de här unga vackra människorna som festar runt i Visby just nu. De verkar ju ha så roligt!!! Det är klart att det är tråkigt med all fylla och det den för med sig i form av våldtäkter och misshandel, men jag inbillar mig att de flesta sköter sig skapligt och verkligen har kul.
Vi var i Visby igår kväll för vi skulle hämta äldsta sonen vid båten och då passade vi på att åka in i god tid och gick och tittade i hamnen. Där var massor av folk och vilka båtar det låg vid kajen! Det verkar inte som om det är någon större kris i Sverige inte. Vid ett par av båtarna var det riktigt hålligång och de samlade på sig stor publik på kajen också. Jag tog en liten videosnutt med kameran så att du kan få en liten aning om hur stämningen var. Sätt på ljudet!!


Krogägarna i hamnen gillar naturligtvis inte att ljudnivån blir så hög, för då dränks ju ljudet av deras musik, speciellt om de har trubadurer som underhåller, så efter någon halvtimme var polisen på plats och lugnade ner stämningen. Dessutom kom det ett filmteam, som intervjuade ungdomarna och polisen, men jag fattade aldrig var de kom ifrån.

För övrigt blev det en riktigt vacker solnedgång igår. Jag tog en promenad medan vi väntade på att Gotlandsbåten skulle komma in och när jag gick genom Almedalen fick jag se att solen var på väg ner. Jag hann nästan inte få upp kameran så hade halva solen försvunnit ner i vattnet och himlen ovanför var otroligt vacker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Utflykter, YouTube och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Jag blir så avundsjuk…….

 1. elisabet skriver:

  Så fint det är i Visby.
  Idag kom samtalet från kusin Tom som jag väntat på.
  Så sorgligt så.
  Men samtidigt så skönt att det gick fort.
  Fast inte kul för Hasse.

 2. Krister skriver:

  Såhär såg det ut nu i eftermiddag: http://www.youtube.com/watch?v=jeD0lM8aHlA

 3. Sofia skriver:

  Det var bra gjort av mig att missa Sthlms-veckan, måste jag säga. För hur roligt eller inte, de än har så är det inte för inte som de kallas mavar ju…
  Jättevacker solnedgång!!! Idag är det lite disigt, men varmt ändå på campingen. Lukas letar skugga och svala ställen så gott det går och matte smurfar runt på en lånad dator. Ska strax koka lite rabarberkräm till lunch, det ska bli mumsigt! KRAM till er båda!