…och vaknade vid tre-tiden med häftig magvärk och hur det hela utvecklades ska jag bespara dig. Jag tyckte att jag kände mig lite bättre vid tio-tiden och provade att gå upp, men blev helt svimfärdig, så det var bara att krypa till kojs igen.

Nu är jag uppe på prov och en kopp te och en macka senare känns det som om jag trots allt ska överleva.

Jag hade många trevliga mail i mailboxen när jag satte på datorn, bland annat ett från Telias kundtjänst, där de meddelade hur mycket vi får i ersättning för fördröjning av utskicken av modem och box. Förutom ekonomisk ersättning ska vi få tre gratisfilmer, så nu gäller det att botanisera i filmutbudet och hitta något trevligt.

Vi är mycket nöjda med den service vi fått och allting fungerar alldeles utmärkt. Digitalboxen har många trevliga funktioner, som inte fanns hos Canal Digital. Vi har en alldeles utmärkt guide över de program vi har tillgång till och kan lägga in ett larm om det är något vi vill se, som startar senare. Det finns ett programbibliotek där man kan se playprogram, givetvis beroende på vilka kanaler man abonnerar på. Där har man tidigare kunnat se SVTPlay, men den möjligheten finns inte längre, men Teila jobbar på att kunna erbjuda det igen. Och så finns då videobutiken där man kan hyra filmer. Nyheter och väder finns också dygnet runt.

Nu ska jag gå och servera maken en kopp kaffe, själv avstår jag nog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...