Jag gillar Måns ungefär lika mycket som jag ogillar Carola

5º och blåsigt är det den här lördagsmorgonen. Det ser riktigt ruggigt ut. Idag är ingenting särskilt inplanerat utan vi tar dagen som den kommer.

Igår kväll var Måns Zelmerlöw med i Gokväll och gjorde en härlig version av ”Hope and Glory”. Måns, har trots sin ålder, han är född 1986, en imponerande meritlista. Det verkar som om han lyckas med allt han tar sig för och hans charm är otrolig, ibland blir han nästan för mycket. Det finns ingen som kan flirta så ogenerat med lyssnarna/tittarna som han. Jag tycker att han är helt otroligt begåvad och han verkar vara lika bekväm i vilken situation han än hamnar. Programledare, sångare, dansare, det spelar ingen roll vad det är han ger sig på, han är alltid lika bra. Nu har han dessutom fått det prestigefyllda uppdraget att vara med och leda 2010 års Melodifestival tillsammans med Dolph Lundgren och Christine Meltzer och jag är övertygad om att han kommer att göra bra ifrån sig där också.

En som jag däremot inte gillar är Carola Häggkvist. Hon var med hos Skavlan igår kväll och som hon såg ut. Vad hade hon på sig? Och sången hon presterade? I början lät det väl någorlunda, det lät till och med riktigt bra, men sen var hon tillbaka till det hysteriska skrikandet igen. Måste hon vara så enormt exalterad? När man sedan vet hur hon hunsar och kör med sina medarbetare för att få sin vilja igenom i allt, då kan i alla fall inte jag se henne som någon Guds gåva till mänskligheten. Till och med Skavlan hade kommentarer om hur hon styrt och ställt inför sitt framträdande. Nej, hon är ingenting för mig.

Ha en fin lördag!

Glöm inte att rösta i Daxbloggens tävling!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *