Jag glömde ju att säga en sak igår…

…i det där radioprogrammet när de frågade om varför jag bloggar och vad jag skriver om.

Vad skulle man göra med alla foton om man inte hade bloggen att lägga ut dem i? Sent igår kväll när jag gått och lagt mig kom jag på att jag givetvis skulle ha sagt det och då var det ju liksom en aning för sent att göra något åt.Ett sprillans färskt foto taget genom köksfönstret

Det har varit dåligt med småfåglar ett tag, men idag är det stora flockar som kommer och söker mat. En fasanhöna har hittat hit också. Åke har skottat under fågelbordet och fyllt på solrosfrön, men talgbollarna och jordnötspåsarna är snart helt slut. I morgon får vi åka och köpa mera mat till fåglarna, för nu ska det bli riktigt kallt en period igen. Hela nästa vecka blir det flera minusgrader på dagarna och riktigt kallt på nätterna, -12/-13° påstår yr.no att det ska bli.

Nu snöar och blåser det för full igen och det har börjat bli kallt också. Just nu är det -3° och termometern sjunker stadigt. Åke har satt fyr i pannan igen och jag har varit i salen och satt på elementen, det får ju inte frysa i ledningarna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Väder och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Jag glömde ju att säga en sak igår…

 1. Kusin Göran skriver:

  Jag lyssnade igår på intervjun med dej. Det gick ju jättebra, Ingrid! Och visst är det så, att när man kommer hem igen kommer man på vad man också kunde ha sagt. Men då har du det kvar till nästa gång. Kram.

 2. Margit skriver:

  Jag tycker oCKSÅ att Bloggen är ett mycket bra sätt att spara bilder i…och jag brukar ofta kolla: ”Vad hände förra året, den gär tiden”? Och så gå in , kolla och läsa samt titta på bilderna/korten..i Bloggen. Och man kan ja vara borta..och även därifrån titta in i bloggen.
  Mycket praktiskt och bra!
  Önskar dej och din man en trevlig kväll och helg!!!!
  Kram!!!

  • Ingrid skriver:

   Jag håller med dig. Jag har bloggarkiv från 2004 och är det något jag undrar över så söker jag i bloggen.

   När var jag vid tandläkaren sist, när var jag på mammografi, vilket år bytte vi köksgolv? Svaren hittar jag i bloggen.

 3. Tove skriver:

  Ville bara önska dig en trevlig helg trots all ny snö ni fått. Vi fick också en massa snö i natten till igår uppe på Teide men fördelen här är ju att det smälter bort i stort helt från en dag till en annan 🙂

 4. Skatan skriver:

  Man kommer alltid på saker i efterskott … men intervjun var jättebra och besökarna ser ju själva alla dina fina fotografier … och bildspelen och …

  Ha en fin fredagskväll !

  Kram!

 5. Åsa! skriver:

  Visst är det typiskt att man kommer på i efterhand saker man skulle ha sagt! Annars tyckte jag du skötte dig förträffligt bra i radioinslaget!

 6. Hejsan Ingrid !

  Det var så himla bra, ska lyssna en gång till.
  Skriv till dem, det är ju lättare, Du hade inget manus eller så ?
  Pratade Du rätt ut i etern.

  Nästa gång kanske det blir teveuppträdande.
  Det väntar jag på.

  Trevlig helg ! önskar Majsan

 7. Znogge skriver:

  Vilket rikt fågelliv bara så där utanför fönstret! Fast vi bor vid ett fågelsträck så blir det sparsamt i vår trädgård.

  Kram

 8. Chris skriver:

  Åh Var du i radion? Vilken kanal – man brukar kunna lyssna på det efteråt. Ser att du inte fått all den där snön som ramlade ner hos oss.

 9. elisabeth skriver:

  en sån trivsam bild som hör vintern till. Det är så fint när det kan samlas flera olika sorters fåglar vid matbordet. Borde gå åt massor av fågelmat när det är så här kalla vintrar som nu är. Ha en fin helg, nu har jag sol och njuter förstås, det är sååå välkommet strålarna i februari månad.

  • Ingrid skriver:

   Våra småfåglar har konsumerat 2 säckar solrosfrö och ett otaligt antal talgbollar hittills i vinter och ska det fortsätta att vara så här kallt kommer det väl att gå åt lika mycket till.

   Det är ju så roligt att sitta vid köksfönstret och titta på dem 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *