Jag hade inga problem…

…alls att hålla mig vaken under de 90 minuter som Carolina Neurath berättade om sitt arbete som ekonomijournalist på Svenska Dagbladet och vägen dit. Bra musik spelade hon också.

Hennes sommarprat var fullt av historier från arbetet som ekonomijournalist. Som t ex sms-konversationen med den nederländska affärsmannen Victor Muller, som 2010 tog över Saab, där Muller beskriver henne som ”Sveriges snyggaste ekonomijournalist”. Dessutom berättade hon om de möten och mail med hot om stämning som föregick publiceringen av hennes bok Den stora bankhärvan, om HQ Banks uppgång och fall.

Vädret fick dock inte riktigt godkänt, men jag låg ute i solstolen i alla fall med håret fladdrande i vinden. Ena stunden gassade solen så det brände och nästan stund gick den i moln och då blev det kallt.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sen blir det en promenad. Man kan ju inte bara ligga på rygg i solstolen eller sitta vid datorn, då kan ju musklerna förtvina totalt. 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Radioprogram och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Jag hade inga problem…

 1. Eleonora skriver:

  Ja du ut och röra på sig måste man så att inte den stackars kroppen stelnar till.

  Tack för rar hälsning. Öland var underbart men nog är det rätt skönt att komma hem igen. Mycket fint fick jag se och uppleva.

  Ha det gott och stor kram

 2. Inger Johansson skriver:

  Javisst var hon bra, Carolina!
  Inge vidare solstolsväder här heller 🙁
  Kramar!

 3. Gerd skriver:

  Får se om det blir någon tid i solstolen idag. Igår satt och låg jag där en hel del. Borde ut och röra på mig!
  Kram, Gerd ♥

 4. Suss skriver:

  Jag har missat riktigt många Sommarprogram nu några dagar, dels när vi var bortresta och nu när jag haft främmande. Imorgon ska jag baka tårta till en som fyller pensionär (fast det är svårt att fatta), då ska jag se till att pricka bakningen med Sommar. KRAM!

  • Ingrid skriver:

   Jag har också missat många Sommar i P1, men de jag lyssnat på har faktiskt varit bra. Lyssnar i efterhand gör jag sällan.
   Lycka till med baket!
   Kram

Kommentarer inaktiverade.