Jag har blivit en Buzzador och fått två utmärkelser

Onsdag 9 juli 2008 | 15:30 | 17mm regn på fm, 16&#176

Jag har ett problem! Jag har anmält mig som Buzzador och blivit erbjuden att delta i en kampanj där man ska testa ljudböcker via mobiltelefonen. Det är bara det att den mobil jag har, som är kompatibel med Storytel inte fungerar, och den mobil vi har som fungerar, inte är kompatibel. Kan man köpa en ny mobil för att få testa ljudböcker gratis 1 månad? Det tål att fundera på! Lite försmädligt är det att missa den här kampanjen. Den förra, som jag anmälde mig till kom jag inte med i, eftersom den blev övertecknad.

Att man är Buzzador innebär att man kostnadfritt får hem olika varuprover, som man sedan ska testa, berätta om för vänner och bekanta och sedan avrapportera utvärderingen. Det kan dröja ganska länge innan man kommer med i en kampanj. Och eftersom intresset är stort ställs nya ansökningar på kö.

Här kan du anmäla dig om du är intresserad att själv bli en Buzzador.

Information om Buzzador hittar du här.


Vad har hänt hittills den här veckan?

Idag hade vi egentligen tänkt åka till Visby, men vädret var sisådär i morse och helt plötsligt började det regna. Jag undrar om jag tagit i lite för mycket med regndansen för det kom 17 mm på ett lite nafs. Visbyresan ska vi göra i morgon i stället. Dels ska vi in och titta på alla turister, jag vill gå en vända i Botaniska trädgården och Åke vill se de vackra båtarna som ligger i Visby hamn nu. I stället för att åka till Visby, så har vi varit och hälsat på hos några fd grannar, som håller på och bygger sig ett sommarhus ner i “Strandkvior”. Det var roligt att se hur långt de kommit med sitt bygge och gott kaffe bjöd de på också.

Igår var Åke på Klinte och hälsade på sin blinde kompis på eftermiddagen och då passade jag på att ta en promenad dit och så åkte jag med Åke hem när vi varit och handlat. På kvällen såg vi naturligtvis “Allsång på Skansen” och sen satt jag och såg “Morden i Midsomer”, som var bättre den här veckan än förra. Det blir sena kvällar nu med alla de här serierna som börjar kl 21.00. Tur att man är pensionär och kan sova så länge man vill.

I måndags var vi på cirkus Åke och jag. Det var Cirkus Brazil Jack, som slagit upp sitt tält i Klintehamn. Det är många år sedan vi senast såg cirkus live, så nu passade vi på. Det var riktigt trevligt! Första delen var det nog lite för många clownnummer enligt min smak, men andra halvan var bättre. Det var mycket folk, hög stämning och många barn som åt sockervadd och popcorn så att det stod härliga till. Cirkusförställningen slutade 20.45, så vi hann precis hem till “Montalbano” började på TV1.


Lite mallig har jag blivit idag – jag har fått två utmärkelser för min hemsida och blog, en från Astrid och en från Bettan.

Tack Astrid!

Tack Bettan!


Det är ju förfärligt trevlig att få sådan här uppmärksamhet och när jag läser Astrids motivering sträcker jag på mig lite extra: Jag tilldelar dig med stor glädje denna speciella “Arte y pico” Award för din fantastiska hemsida, design och kreativitet och dina fina mänskliga egenskaper som jag värdesätter högt. Du är hjälpsam och vänlig.

Nu är det ju meningen att jag, enligt reglerna, ska sända de här utmärkelserna vidare, men jag avstår från det. Jag hoppas att ni inte tar illa upp Astrid och Bettan. Jag kan inte bestämma mig, för det är så många sidor jag besöker och det är jättesvårt att avgöra vem man ska skicka till. Dessutom har många redan fått de här prisen. I stället vill jag att alla som känner för det plockar med sig ett exemplar till sin sida.

Alla mina goda nät- och bloggvänner, som tittar in till mig och lämnar så gulliga kommentarer till det jag skriver, ni är alla värda ett pris – ingen nämnd, ingen glömd!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gåvor & Awards, IT & Internet, Trevliga händelser och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *