Jag har fått några konstiga utslag?

Onsdag 4 juni 2008 | 17:20 | 20&#176

I Helagotland.se kan man idag läsa att – Gratis hundbajspåsar ska ge renare parker. En uppföljning till min Ordlösa onsdagsbild kanske? Kan de ha sett den månne?? Nej knappast, men det är lite smålustigt så det kan bli!

Jag har fått någon konstig slags eksem som ser ut som om det vore bältros, men det gör ju inte ont, så det kan det knappast vara. I lördags när jag duschade kände jag att jag var öm i huden och musklerna på höger sida av magen/ryggen och trodde att jag överansträngt mig med grävning. Det småvärkte och gjorde ont i söndags också och igår morse hade jag en röd fläck med små blåsor på på magen. Det har sedan spridit sig med några mindre fläckar längs midjan fram till ryggraden. Det varken kliar, svider eller värker. Är det någon som har någon idé om vad det kan vara? Eller ska jag bli tvungen att kontakta sjukvården? Jag avvaktar nog några dagar så att jag får se hur det utvecklas. Jag har läst sjukvårdsupplysningar här på nätet och om det är bältros borde det göra ont?!?

Förutom att springa och spegla mina röda fläckar har jag hackat i potatislandet, varit på Klinte och handlat, vattnat tujahäcken och nu går vattenspridaren för fullt på potatisen. Jag hade ju tänkt mig få färsk potatis till midsommar. Fortsätter den här torkan har vi väl snart bevattningsförbud. Som tur är har vi eget vatten till bevattning, men även när man använder det sänks ju grundvattennivån, så man får väl vara lite varsam.

Nu är det dags att gå och laga middag. Kusin Göran åkte igår, så det blir rester idag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Kropp och själ, Nyhetskommentarer och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.