Jag har ont i ryggen

Lördagen den 26 augusti 2006

Temperatur: 18-23 grader.

Ett underbart väder har det varit idag. Jag städade på förmiddagen och i eftermiddag har jag varit ute i trädgården och först plockat upp en massa äpplen och sedan klippt gräs. Inte alltihop, utan bara där det var som längst. Man vill ju vara rädd om grönskan.

Igår blev det inte så mycket uträttat. Jag putsade några fönster, men sedan blev det inte mer. Jag hade ont i ryggen, så jag tog det lugnt. Jag förlyfte mig nog på klädsäckar när jag var i Hemse i måndags. Jag har känt av ryggen sedan dess och igår morse låste den sig totalt när jag stod och gjorde rent i handfatet. Jag kände av den inatt också och var vaken ett par gånger, men idag är det mycket bättre.

Åke är nere hos Bosse och hjälper honom. De håller på att ta ner några tallar på Bosses tomt. Jag har tvättat håret och väntar på att det ska torka lite innan jag fönar det och sedan när Åke kommer hem ska vi på Klinte och handla.

Det kom ett efterlängtat mail från Eva idag. Jag hade annars tänkt ringa till henne ikväll, men då ska hon på en konsert i Taormina, så det får vara till något annat tillfälle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Kropp och själ. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *