Jag hoppas att det stämmer….

…att man aldrig blir för gammal för att lära, för i dag kom det mejl från SPF att det nu är dags att lämna det gamla medlemsregistret och hemsidan och börja med ett nytt modernt system. Man har planerat länge för det här och fått skjuta upp starten den ena gången efter den andra, men nu är man redo och nu gäller det för oss som ska jobba med de nya systemen att gå på kurser. Det känns nästan lite nervöst, men roligt på samma gång. De första kurserna skulle komma igång i början av oktober och det är ju inte så långt dit.

Det har varit en solig och fin förmiddag, men nu mulnar det till lite. Jag har varit ute och rustat och tagit in solsängen och parasollet, för jag tror inte att det blir aktuellt att använda dem mer.

Höstplantering

Lådan med sommarblommor är tömd och påfylld med ny jord och några höstplantor. Jag köpte dem på Suderviljan i lördags och jag ska köpa flera, för det behövs lite höstplantering i lådorna på gravarna också.

Jag klippte ner vissnade perenner också och nu är det nästan bara kärleksörten som blommar och så dahliorna förstås, men allting skulle egentligen behöva en massa vatten. Få se om jag orkar bära ut några kannor i eftermiddag när rabatterna ligger i skugga.

Trevlig måndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds, SPF, Trädgård. Bokmärk permalänken.

14 svar på Jag hoppas att det stämmer….

 1. Znogge skriver:

  Det klarar du säkert. Skönt i alla fall att ni får gå en kurs för det underlättar onekligen!

  Kram

 2. Geddfish skriver:

  Alltid bra att ha en kurs. Fast många gånger är det bara att köra på. Jag blev kyrkvärd i ett nafs, exempelvis. Självlärd, men skulle inte skadat med lite påfyllning.
  Ja, nu är det då höst.
  Ha det gott och kram, Gerd

 3. Spännande att gå på kurs! Men det blir inga problem för dig, det är jag säker på, du är ju redan så duktig på sånt och så alert!
  Ja, nu börjar det bli dags med lite höstplantering! Men jag vänta tills vi kommer hem från vår höstsemester på Kreta, åker på torsdag!
  Ha det gott, kram, Monica

 4. Eva Brorsson skriver:

  Ett nytt system, ja det klarar du galant, du som är så skärpt och noggrann!

 5. Skogsnuvan skriver:

  Jag tror minsann inte att du behöver oroa dig för kurser. Jag är helt övertygad om att du hur lätt som helst kommer att lära dig det nya för så fina bloggar och språk som du har så tror jag att du är en ovanligt intelligent kvinna som klarar det mesta. Här är dimma idag och jag ska visa några kvinnor hur man kokar salva och imorgon ska jag spå så nu är det fullt upp fast det är höst. Lycka till.

 6. Gunnel skriver:

  Kommer att gå lätt som en plätt för dig. Du verkar vara så kunnig inom området. Det märks, tycker jag, att det tar längre tid och lära sig nåt nytt nu, men det hindrar ju inte att man ska försöka. Kram

 7. Kicki skriver:

  Du milde tid vad fort dagarna går. Nu när jag är i skogen varje ledig stund, så försummar jag mina bloggvänner. Men nu har jag läst ikapp och ser att du hunnit med både det ena och det andra.
  Men att du tog in solstolen, tänk om du kan sola ända in i oktober i år.

  Vilken marknad! Det fanns tydligen det mesta. Tur att du hittade dina strumpor, rätt pris var det också.
  Jag håller helt med dig angående hundar på såna folktäta ställen.

  Kursen du ska gå på fixar du naturligtvis galant
  Kram/Kicki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *