Jag hoppas på en skön natt

Idag har det varit en riktigt skön dag, inte så hemskt varmt och hög klar luft. Jag gick och la mig ganska sent igår och hade jättesvårt att somna, för det var så varmt. Jag vet inte hur många gånger jag var uppe på toa och var och drack vatten. Ont i ländryggen hade jag när jag rörde på mig, så det kanske inte var en så bra idé det där med gårdagens bad. När klockan var sju orkade jag inte ligga kvar i sängen utan gick upp och tog en Voltaren och drack morgonkaffet. Jag kände mig totalt utslagen och matt och eländig. Ute var det ganska svalt och skönt, så jag satte mig i skuggan och i vinddraget i solstolen och slappade en halvtimme och så småningom började jag känna mig bättre, men jag tog det lugnt på förmiddagen och nöjde mig med lite jordgubbsplockning.

Efter lunch satte jag ute och lyssnade på ”Sommar i P1” med Lennart Jirlow. Han var väl inte speciellt intressant att lyssna på, men är förlåten ändå för sitt musikval som passade mig perfekt, det var nästan bara örongodis. Då kom en av våra goda vänner in för att prata med Åke och eftersom jag hade mycket jordgubbar bjöd jag honom och hans sambo att komma hit och fika och äta glass och jordgubbar. Det blev en riktigt trevlig stund i skuggan under äppelträdet och så fick jag ju åtgång på ”gubbarna”.

På TV håller Janne Josefsson på och redovisar hur penningtvätt går till. Bra information får man i alla fall utifall man skulle vilja göra något större kontaktuttag utan att behöva skriva banken och finansinspektionen på näsan om vad man ska ha pengarna till. Undrar om man kan få uttagen i så här snygga sedlar?

När ”Uppdrag Granskning” är slut ska jag se på kanal 9 och Sorgmanteln. Och sedan hoppas jag på en skön natt med min vanligtvis goda sömn och så att jag vaknar pigg och i form i morgon. Åke brukar säga att han är glad för varje dag han kommer upp, men jag begär lite mera!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *