Jag letade förgäves

Det är kallt, det blåser och det har snöat igen. Penséerna i mina krukor slokar lite besviket, men de repar sig säkert så fort solen börjar värma på, men den här veckan före påsk, Stilla veckan, kunde ju ha börjat bättre.

I dagens DN stod det att man inte presenterat något aprilskämt i gårdagens tidning, så där satt jag och bläddrade och letade alldeles förgäves. Det kunde de väl talat om redan igår! Min teori var ju annars att det var något skumt med artikeln om Einsteins relativitetsteori, men där hade jag fel, för den håller fortfarande. Ljuset är fortfarande snabbast!

Det känns lite avslaget i dag, men jag får se om jag lyckas ta mig samman och kanske dra igång med att baka någonting till påskhelgen. Det är ju bra att ha något gott i frysen. Men jag vet inte…….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Påsk, Sorg, Väder. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Jag letade förgäves

 1. Berså skriver:

  Jag letade också förgäves!! 🙂

 2. Har inte letat efter några andra aprilskämt, det räcker gott med att jag blev ordentligt lurad!
  Är det inte otroligt trist väder, jag börjar faktiskt oroa mig för min hemkomna växter som jag inte fått i backen ännu. Det är 3 hortensior och en järnek från Holland, så dom är ju bortskämda med betydligt varmare väder!!

 3. Sylvia skriver:

  Både jag och gubben letade och letade. Undra på att vi inte hittade något skämt. En liten upplysning om detta hade varit fint. Hoppas de söta penséerna repar sig.
  Ha en bra dag / Kram

 4. Laila skriver:

  Hemma igen. Har hälsat på mina gamla mostrar på fastlandet. Tyckte det var länge att vänta till hösten som vi tänkt. Det gäller att passa på medan de hänger med. Rätt som det är finns de inte längre. Blev lite överraskad när jag läste i tidningen att Evy gått bort. Hon verkade ju rätt pigg även om hon hade sina krämpor.
  Har också satt ett par penséer och påsklilja i en kruka. Har flyttat dem ut och in för påskliljorna höll på att blåsa sönder. Satte dock ut dem när vi åkte. Sonen var dock omtänksam och har plockat in dem när han tyckt det blev för kallt. Nu får de stå i uterummet där det i alla fall är lä.
  Ha en bra dag i blåsten. Får se om jag lyckas lura ut mina herrar på en promenad idag.

  • Ingrid skriver:

   Evy var jättepigg och alldeles klar i huvudet ändå tills för lite sen. Men i måndags när jag var på gympan fick jag veta av Per att hon var dålig och sen ringde han på kvällen att hon dött. Så nu blir det begravning igen 🙁
   Jag hoppas att du fick med dig herrarna!

 5. Kicki skriver:

  Här är det också deppigt, vädret har en stor inverkan på i.a.f. mitt humör. Det är kyligt och det blåser förskräckligt.
  Du kan få ett aprilskämt här från min dotter. Ludwig 11 år, kom in i hennes sovrum och frågade om hon ville ha frukost på sängen, jätterart tänkte Cissi och tackade ja. Men frukosten dröjde och till slut ropade hon och frågade vart frukosten tagit vägen.
  ”Det är första april idag mammma!”
  Sicken jäkla unge säger jag.
  Kram

 6. Hejsan Ingrid !

  Kanske det berodde på att det var på en Söndag.MCD hade fyrkantiga hamburgare.Nej det var inte mycket att hurra för.Vi blev lurade på vårvärmen.Fy 17 så kallt, och ändå måste jag stava ut i 40 min. Idag aktiverar jag mig med städning i morgon tvätten.Mina leder stelnar i kylan.

  Må så gott.

  kram Majsan Mi

 7. Ingela skriver:

  Hej på dej! Så gör jag ett nytt försök det har jag gjort de andra dagarna också men inte lyckats fastna. Önskar dig iallafall en skön påsk och vi kan ju hoppas på lite värme. Något gott i frysen är ju inte så dumt då allt kommer ikring! Kram Ingela

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *