Jag ligger nog risigt till

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Hälsan och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Jag ligger nog risigt till

 1. Hej igen !
  Nu kunde jag inte höra vad som sades.
  Men om det är något spännande som skidåkning med skytte eller stafett.Då kan jag tänka mig att upphetsningen blir så stor att en infarkt kan komma. Men inte tror jag ett dyft på allt som de säger på teve.Man känner sin kropp gör inte Du det Ingrid ?

  Måste ha missat massor,för jag vet inte vad det är för prismor de skriver om,får väl gå bakåt i tiden.I December var jag inne hos Dig varje dag för Julkalendern, då var ju allt okej, varför ska det småjävlas nu för.

  Nu snart börjar min såpa. ”Våra bästa år” amerikanskt dravel, som jag sett sedan -98, måste bara se vad som händer.Det är ju inte klokt,inte på riktigt ens, trodde jag skulle skippa det, när jag började med bloggarna
  men jag vill se slutet.

  Kram Majsan

 2. anki skriver:

  då ligger även jag risigt till men man får ta det hela med en nypa salt, för även om man sitter mycket framför dator och tv så rör man på sej en hel del också så man får nog ta det med en nypa salt kanske.. 🙂

  grått och mulet här idag, -4 och inget töande..

  ha en skön dag

 3. Skatan skriver:

  Oj oj oj … då ligger jag också väldigt risigt till … men inte sitter jag blickstilla framför datorn inte … om nu det kan hjälpa mig lite.

  Nu får jag ransonera mitt bloggande.

  Kram!

 4. skogsnuvan skriver:

  Då skulle jag redan vara död eftersom jag suttit framför datorn ofrivlligt i 10 år och mer än 8 timmar varje dag på jobbet och sedan sett på tv på kvällen mest varje kväll. Tur att man inte vet allt man kan drabbas av.

 5. Agneta skriver:

  Hej, Ingrid!

  Ja du, nu har jag haft lite strul igen, men hoppas att One.com kan lösa problemet. Tror inte det är bättre hos någon annan operatör. Dom har nog för många kunder och behöver därför hela tiden utöka allt, så att vi ska bli nöjda. Men visst, irriterad blev jag när jag äntligen hade uppdaterat, lagt in foton och så kom jag inte åt min server så snabbt som jag är van vid. Men gott om tid har jag och kan ju ”motionera” lite under väntan 😉

  Ja, det där med hjärtinfarkt stämmer säkert väldigt bra och det ska vi nog ta på största allvar. Det är den vanligaste dödsorsaken så vi bör väl göra lite smågympa under tiden vi sitter vid datorn/TV:n.

  Som ung satt man vid datorn på jobbet dagarna i ända, men var uppe och gick ofta också och så var vi säkert lite mer aktiva övrig tid 🙂 Promenad till o fr. dagis m.m.

  Det kom ju en kononbra bok av två sjukgymnaster med lätta övningar samtidigt som vi sitter still. Jag la ut några av dom på min hemsida, och den länken finns faktiskt kvar. Så vi ska allt ta detta eviga sittandet på allvar, tror jag och inte med en nypa salt.

  Upp o röra på sig med jämna mellanrum eller göra de små övningarna då&då. Tror inte alls att människan är gjord för att sitta still dagarna i ända varken vid ett skrivbord/dator/Tv eller i kassan i en butik utan många korta pauser.

  Så att ”trampa symaskin” med fötterna vid datorn ger bra syre till blodet och man blir faktiskt lite piggare, märker jag.
  Hjärtat får den motion som det ska ha.

  Jag läste om detta just nu på Netdoktorns hemsida och det sägs ju inte vid vilken ålder infarkten kan komma som en överraskning 🙁

  Hade tänkt skriva några rader om ämnet, men så kikade jag in här och….;-)

  Får väl se hur jag gör. Kanske ”slår ett slag” för TV/Datorgympan igen!

  Dags att ”trampa gammal symmaskin ” med fötterna så man med gott samvete kan sitta och surfa en stund. Lite lagom motion är ju aldrig fel, så varför inte?

  Krampå dig vännen!
  /Agneta

  • Ingrid skriver:

   Nu får vi hoppas att one har fixat sina serverproblem, det verkar gå ganska snabbt här hos mig just nu i alla fall. Jag fick lite goda råd från support bl a om att ändra i en wp-fil, men de friskrev sig också från eventuell trögladdning av bloggen p g a alla mina widgets i sidlisterna och det fattar ju jag också att det inte är deras fel om någon extern sida ligger nere och gör att blogg och hemsida av den anledningen laddar långsamt.

   Den där tv-datorgympan har jag sett på ”Fråga doktorn” och det verka riktigt vettigt, det ska bara bli av att göra övningarna också. Man är ju så himla lat!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *