Jag ringde Telia

Det har varit kallt i natt och det är kallt nu också, men bara ett par minusgrader och solen tittar nästan fram genom molnen och det gillar jag, för i eftermiddag ska jag gå iväg till frissan, för att bli klippt.

Igår kväll krånglade bredbandet och i och med det fick jag ju störningar på TV:n och telefonen också, men jag kan se TV via antenn och har mobiltelefon, så det bekymrade mig inte så mycket. Jag gick och la mig i den trygga förvissningen att felet säkert skulle vara avhjälpt idag.

Inte var det det! Idag var det likadant, så då tänkte jag att detta måste åtgärdas och ringde Telias kundtjänst och vilken fantastisk service jag fick. För det första fick jag svar omgående när jag förklarat för den automatiska telefonsvararen vad det var jag ville ha hjälp med. Det hann inte ens gå fram någon signal, så svarade en trevlig kille.

Han ville kolla på min gateway och bad att få återkomma och det gjorde han efter bara en stund. Nu ville han stänga av den och ”rensa upp det litet” och bad att få återkomma igen. Då han ringde igen hade han undersökt närmare och kommit på att det inte var något fel på min gateway utan det är bredbandsswitchen här i bostadsområdet som krånglar och det var redan felanmält. Så fort de åtgärdar felet kommer jag att få ett SMS när det är driftssatt igen. Jag tycker att jag fick en helt fantastisk service från Telia! Hoppas nu att de lagar felet snabbt också! 😉

Just nu använder jag mobilen som router. Det funkar bra, men är lite segt, så tills det ordinarie bredbandet fungerar igen vill jag bara önska en trevlig dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Tyckt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

16 svar på Jag ringde Telia

 1. Kraka skriver:

  Jag brukar också få bra service på Telia. Har min mobil hos dem och därmed också det mobila bredbandet. På sommaren (och ibland annars om jag är borta) använder jag det som mitt enda bredband. Där jag bor hemma har vi en egen bredbandslina, fiberkabel, och ett eget nät – AHN – som vi just nu har Bahnhof som leverantör i.
  Hoppas de snart får ordnig på allt igen.

  Kram

 2. GeddFish skriver:

  Jag har bara mobila bredband, Halebop på mobilen (en form av Telia) funkar alltid bra. Men dyrt i längden använda mobilen som router, så därför har jag kvar min gamla 3 dong till den stationära datorn. Funkar inte det ena så funkar det andra.
  En god dag till dig, kram, Gerd♥

 3. Gunnel skriver:

  Man blir så glad när man träffar på vänliga människor som gör allt för att hjälpa till. Synd att det inte skrivs mer om dem. Det är alltid de sura och otrevliga man hör talas om. Kram

 4. Rigmor skriver:

  Vi har också telia, och hitintills har jag varit väldigt nöjd med deras service. Och för en annan som inte begriper så mycket när det börjar krångla har de ett väldigt tålamod måste jag säga…Lugnt och sansat berättas de utförligt hur jag ska gå till väga, hur varenda liten knapp och lampa ser ut…
  Några minus här också, massor av snö att skotta sen gårdagen, och solen gör sina tappra, men det verkar segt.
  Ha en skön eftermiddag hos frissan!!
  Kram kram

  • Ingrid skriver:

   Jag är tacksam så länge det inte kommer mera snö. Nu är snön nästan helt borta på trottoarerna, så man slipper vara rädd för att halka.
   Nu är jag nyklippt och fin. 😉

 5. Camilla Tornberg skriver:

  Hejsan! Mitt namn är Camilla Tornberg och jag jobbar för Telia. En av mina arbetsuppgifter är att se över bloggar där Telia omnämns om det är något jag kan hjälpa till med. I detta fall så ser jag att du redan har fått hjälp men jag ville bara tacka så mycket för din fina feedback gällande den service du fick. Jag hoppas att felet fixas så snart som möjligt och att du får en riktigt trevlig dag!

  Med vänliga hälsningar,

  Camilla Tornberg
  Telia Kundservice

 6. Suss skriver:

  Telia är BÄST! Så är det bara. Här långt ute på landet kan jag inte ha dem på mobilen och det stör mig otroligt. De har verkligen försökt, men när de insåg hur långt från deras mast jag låg, löste de mig från bindningstiden utan avgift. De tyckte synd om mig – uttryckte det faktiskt så. Skönt att du slapp en massa väntetid, utan att de fixade det så fort. Kram!

 7. Kicki skriver:

  Vad glad men blir när man får den service man hoppas på.
  Jag ”träffade” ju en väldigt trevlig och hjälpsam kille, när jag inte fick igång min läsplatta.
  Kram/Kicki

  • Ingrid skriver:

   De är duktiga på Telia och här i Visby har vi ju en butik och de som jobbar där är enormt sevicemedvetna och tar hand om varje kund som om den vore dagens enda.
   Kram

 8. Inger Maryissa skriver:

  Visst blir man glad när man får sån bra service och hjälp
  jag har själv bra erfarenheter av hjälp från Telia både i telefon och på webben
  skönt att det fixade sig
  kram

Kommentarer inaktiverade.