Jag ringde till Arriba i dag

…. och beklagade mig över att böckerna och fotoalbumen fortfarande luktar brandrök trots deras sanering. De har ozonbehandlat allting två gånger och tyvärr finns det ingenting mera de kan göra, utan det är bara att se tiden an. Det bästa är att förvara allting varmt för det påskyndar processen så att röklukten mildras. De sämsta böckerna, typ slitna pocketböcker har jag kastat, men de jag vill spara har jag placerat ut bokhyllor i olika rum, så att lukten inte ska bli så dominerande och fotoalbumen har jag packat i kartonger och satt ut på vinden. Där blir det ordentligt varmt på sommaren och om det blir någon period med soligt och torrt väder ska de få stå på balkongen på vädring.


Idag är det ännu en strålande fin sommardag, man börjar bli rent bortskämd nu. Åke har kört iväg på återvinningen med ett lass från min vindsröjning och jag ska gå ut i trädgårdslandet och plantera mina purjolöksplantor och sätta bönor. Nu vill man ju bara vara ute!

Bröllopsdag har vi idag och nu har vi varit gifta i 49 år. Det har varit 49 fina år och jag hoppas att vi får många år tillsammans ännu, för jag har väldigt svårt att tänka mig ett liv utan min Åke. I kväll får jag försöka laga till något extra gott för att fira den här dagen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *