Jag säger bara det….

…EPiServer 😈 med enbart en engelskspråkig användarmanual?! Jag är inte så bra på engelska att jag obehindrat kan ta till mig informationen och hade jag inte varit gråhårig förut, så blev jag det säkert nu. Så de har ställt till det för oss!

Om någon funderar över varför jag stressar på med SPF:s hemsida nu när julen står för dörren, så är det för att den gamla hemsidan stängs ner helt den 31 december och då kan man inte hämta dokument och annat som man vill föra över. Det mesta har jag sparat ner på hårddisken, men det finns ännu en del som ska hämtas hem.

Det är mulet och väldigt gråkallt i dag, men på Rondo var det varmt och skönt. Det är julmarknad där den här lördagen och jag gick dit när jag tröttnade på det trilskande datorprogrammet.

Det fanns mycket att köpa för den som så önskade

Klockan tolv började mannekänguppvisningen

Innan jag gick hem åt jag årets första skinkmacka och risgrynsgröt.
Mycket gott!

Trevlig lördag!

15.30 HA! Jag hittade en svenskspråkig manual till EPiServer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Irriterande, Röda Korset, SPF. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Jag säger bara det….

 1. Gunnel skriver:

  Det är irriterande när saker och ting inte fungerar som de ska. Det finns många som hört av sig att det inte går att kommentera på bloggen, och det gäller tydligen inte bara min blogg. Jag var inne på en felsökarsida, men de som testat att rätta till det hade inte klarat av det. Vi får hålla tummarna att det sker ett under snart så allt bara löser sig. Kram

  • Ingrid skriver:

   Jag kommenterar med mitt googlekonto och då slipper man den där robotverifieringen. Jag tror att det är många som har problem med den. Man får ingen länkning till sin egen blogg när man gör så, men det spelar ingen roll. Det är bättre än att försöka och försöka och försöka……
   Kram, Ingrid

 2. Znogge skriver:

  Jag skulle förmodligen få kämpa även med en svensk manual så jag förstår att en engelsk är en utmaning. Även om jag behärskar engelska bra så skulle jag ändå inte förstå fackspråket. Vilken härlig jullunch!

  Kram och trevlig kväll 😀

 3. Ditt namn skriver:

  Vilken tur vi har som har någon som kan och vill jobba med hemsidan.
  Jag hade helt glömt Lions julmarknad men hörde talas om den när jag var i klädbutiken idag. Maken var dock inte intresserad eftersom han ännu har svårt att tugga efter tandläkarbesöket så då fick det vara även för min del.
  Har ännu inte fått mer än en symbol i skrapkalendern.
  Ha en skön lördagskväll!

 4. Usch, så irriterande med dina datorproblem! Finns det ingen, som förstår sig på det här nya, som kan hjälpa dig? Det måste ju vara stressande med en tidsgräns!
  Julmarknad låter trevligt; vi har ännu inte kommit iväg på någon. Oj, vad det såg gott ut med skinkmacka och risgrynsgröt med kanel och socker! Mums, mina favoriter på julen!
  Kram, Monica

 5. Irene skriver:

  Lite avundsjuk blir jag när jag ser vad duktig du är med datan.
  Jag tycker det är mycket som är svårt, jag letar och letar och någon gång går det upp ett ljus, men ibland lyckas det inte alls

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *