Jag sitter ännu….

…med ett leende på läpparna efter det sista avsnittet av Dicte.

Vilken avslutning det var i kväll! Dicte som för första gången får fira sin son Peters födelsedag tillsammans med resten av familjen. Och så fotografen och kollegan Bo, som hon är kär i, som dyker upp på slutet och gör lyckan fullkomlig.

Något så spännande, känslosamt och underbart som den här serien kan bara danskarna åstadkomma. Jag hoppas verkligen att det blir en fortsättning på den.

Nu kan jag lugnt gå till sängs.

Få se om jag sover lika länge i morgon som jag gjorde idag – 09.45 steg jag upp och det var nog nästan personligt rekord i långliggning, men jag skyller på omläggningen till sommartid. 😉 Det tar lite tid att vänja sig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Jag sitter ännu….

 1. Skatan skriver:

  Vad skönt att kunna sova så länge … fast det egentligen var en timme tidigare 🙂 …

  Mannen har följt serien men inte jag … Så där missade jag något förstår jag. Kanske kommer den i repris eller att man kan se den på Netflix (eller vad det heter)

  Hoppas du får en bra tisdag … här ser det i alla fall ut att bli fint … fast kallt förstås så här tidigt på morgonen.

  Kram!

 2. Javisst var det en bra avslutning – som gjorde att min vill se mer! Och det är väl kanske det som är meningen!! 😛
  Konstigt nog så har jag efter sommartiden börjat gå och lägga mig en timme TIDIGARE än normalt! Alltså egentligen 2 timmar tidigare!! 🙄 Och som om inte det var nog så går jag upp tidigare också:?: Vet inte vad jag håller på med…..

 3. Skogsnuvan skriver:

  Nog är det härligt när det blir lyckliga slut. Jag gillade det också. Idag har jag också sovit länge men som sagt. Det är ju en timme fel så egentligen så var man ju uppe i vanlig tid. Jag blir lika irriterad på det här med sommartiden. Så fånigt. Ska bli ljusare på kvällarne, i så fall skulle det väl vara på vintern man skulle behöva ljusare kvällar. Nu är det ju ljust ändå. Pengar och möda är allt vad det blir av det här. Ha nu en bra dag Kram

 4. Lambergsfrua skriver:

  En fantastiskt bra serie och så gillar jag lyckliga slut, något som vi ju bjöds på här. Man kände sig nöjd och glad – och det gjorde nog Dicte också 😉

  Vi sov också längre än vanligt, men i morse var ordningen återställd.
  Önskar dig en fin tisdag.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

  • Ingrid skriver:

   Idag kom jag upp i lite normalare tid, men ändå lite sent. 😉
   Det gäller väl att gå och lägga sig enligt sommartid också och inte sitta uppe och racka så länge. 😉
   Kram

 5. Karin skriver:

  Hallå! Jag har inte hunnit sett sista avsnittet ännu men kunde inte låta bli att läsa vad du skrev, blev ju nyfiken, skönt att det blir ett bra och lyckligt slut 🙂 Har verkligen gillat den serien och hoppas det kommer en fortsättning. Ha det bra Karin

  • Ingrid skriver:

   Visst önskar man att det blir en fortsättning på serien. Jag älskar de danska serierna och på söndagarna ser jag Brottet och där är det väl ännu ett par avsnitt kvar.
   Kram!

 6. Kraka skriver:

  Ja, det var ett riktigt lyckligt slut! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *