Jag slipper…

…titta på Idol mera, för Tristan, vårt gotländska hopp, gick inte vidare till finalen och det förstår jag mer än väl efter att ha sett hans framträdande i kvalomgången.

Det var så underligt mörkt i morse, så jag trodde inte att det var dags att stiga upp ännu när jag fick se att klockan var nästan åtta, men när jag vinklade upp persiennerna i sovrummet förstod jag varför. Det var alldeles tjockt av dimma och ingen sol syntes till, men nu har morgondimmorna lättat, solen skiner och det ser ut att bli en fin lördag.

Någon har varit flitig i natt

Jag skulle väl egentligen skämmas över att visa den här bilden, för begoniorna är inte speciellt vackra längre, men ännu envisas de med att blomma, så jag har inte hjärta att slänga dem. Fast jag känner ett starkt sug efter att få sätta dit några vackra ljungplantor i stället. 😉

Nu ska jag gå och föna håret, för det har varit lögardag idag och sen ska sätta mig i solen och läsa ett tag. Jag laddade hem två nya böcker igår, Håkan Nessers Kära Agnes och Tjockare än vatten av Carin Gerhardsson. Kära Agnes började jag på igår kväll när jag tröttnade på tv:n och den är lovande tycker jag.

Ha en härlig lördag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Böcker, Odvalds, TV och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

14 svar på Jag slipper…

 1. Bia skriver:

  Vilket vackert nät och så snyggt placerat! Har du sol redan? Här är det grått. Idol har jag aldrig tittat på, men mycket TV blir det för jag har köpt något ”paket” så jag har ca 60 kanaler att välja på. Det blir ett himla bläddrande, kan jag lova! Ha en fin helg! Kram!

 2. Syster Kerstin skriver:

  Så skönt för dig att du slipper !!!

 3. Znogge skriver:

  Håller med om att Tristan inte var mycket att hänga i julgranen. Jag följer inte Idol men slötittar eftersom Husse sitter bänkad vid varje program.

  Här var det lika dimmigt och grått i morse men nu har det lättat en smula.

  Hoppas du får en bra lördag på alla vis!
  Kram

 4. Laila Östergren skriver:

  Dimman var tjock här också i morse. Senare på förmiddagen körde vi till Gerum och då fick jag se många vackra spindelnät längs vägen när solen tittade fram. Ha en skön lördagkväll.

 5. Skatan skriver:

  … och idag ör det redan söndag 🙂 som jag hoppas blir lika fin som din lördag väl blev. Dimmigt är det här med på Femöre men den lättar framåt dagen. Det är jag säker på.
  Så … jag önskar dig en riktigt härlig söndag Ingrid!

  Kram!

 6. Louise skriver:

  Det har varit väldigt dimmigt på morgnarna den sista tiden. Vissa dagar när jag cyklat till jobbet har jag känt mig som duschad när jag kommit fram. Satt uppe sent igår och såg att dimman denna gång kommit redan då. Nu är klockan snart 10 på fm, och den har inte lättat än.
  Men spindelnäten är underbara i dimman. Framträder tydligt som de fantastiska konstverk de är.

  Önskar dig en skön söndag.
  Kramis

 7. Lambergsfrua skriver:

  Så otroligt vackert foto Ingrid
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

Kommentarer inaktiverade.