Jag tar bort gåvosidorna / Årsmöte i Garngården

Måndagen den 14 augusti 2006

Temperatur: 20 grader. Igår var det också mulet och vi gjorde väl inte så många knop, vi vilade och läste. På eftermiddag var det årsmöte i Garngårdsföreningen och eftersom jag är sekreterare var vi naturligtvis med. Det regnade lätt från och till och papprena blev blöta, men det gjorde inte så mycket. Jag ska nog få till ett protokoll i alla fall.

Idag har det varit mulet och inatt var det åska och regn och nu har det börjat regna igen. Det känns skönt! Trädgården har redan börjat grönska och snart är det dags för en vända med gräsklipparen igen.

Jag har tvättat några maskiner och så har vi hållit på med vårt ladugårdsprojekt och nu är det klart med rödfärgen, nu är det bara några fönster kvar att måla.

Den här trevliga hälsningen från Ann-charlott kom i mailboxen idag:

Tack snälla Ann-charlott, du är för gullig!

När det gäller gåvor så har jag tagit ett beslut att inte längre ha några gåvosidor. Motiveringen till mitt beslut finns att läsa under rubriken “Gåvor”. Om jag skulle få någon gåva, som jag ändå vill visa, kommer jag att lägga in den här i dagboken.

Nu ska jag gå ut och rädda tvätten från mera regn, det blir till att hänga inne för att få det torrt den här gången.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Fröjel, Gåvor & Awards, Nytt från Stenstugu och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *