Jag undrar….

…om det var ren omtanke om mig som gjorde att Vår Herre bestämde sig för att skulle vara mulet halva torsdagen. Risken var ju annars stor att jag skulle pressa för länge den här sista dagen.

image

Den här vyn ser man när man kommer ut ur receptionen

Den mulna morgonen gjorde att jag tog en kort promenad när jag ätit frukost, men även om det var mulet, så var det hemskt varmt, så jag gick snabbt hem igen.

Resten av dagen har jag tillbringat vid poolen med flera sköna bad. Nu har jag duschat och snyggat till mig litet, för snart är det dags för middag.

Ha en skön kväll!

Skickat från min HTC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Cypern, Mobilt. Bokmärk permalänken.

14 svar på Jag undrar….

 1. Lambergsfrua skriver:

  Det var nog klokt av Vår Herre att se till att du inte brände dig idag. Det låter som att du har haft en riktigt bra dag och kan njuta av din middag.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 2. Vem som än bestämde vädret, så var det nog bra för dig! Du har väl hunnit bli brun som en pepparkaka på den här tiden, kan jag tro…
  Ha en fin sistakväll och flyg hem försiktigt!
  Kram, Monica

 3. Znogge skriver:

  Kanske en lagom avslutning för annars är det lätt att man pressar sista dagen av resan!

  Önskar dig en bra hemresa!

  Kram

 4. bella skriver:

  vet du, dina inlägg och bilder från din semester har varit så fascinerande. så nu har jag talat med käre maken om cypern. och han tycker att vi ska åka. så jag undrar, kan du rekommendera hotellet du bodde på? känns alltid bra om man vet nån som varit på ort och ställe och kan säga om det är ok eller inte. så snart kanske det blir cypern för oss…

  • Ingrid skriver:

   Jag trivdes bra på Aktea, men där bor det inte så mycket svenskar. Sunwing Sandy Bay Beach har massor av svenska gäster ochmånga barnfamiljer, men det är ett jättefint hotell med svensktalande personal i receptionen. Det beror ju lite på vad man är ute efter.
   Kram

 5. Märtha skriver:

  Brrr… Här vräker snön ner i stora flingor just nu, plus 3,7 grader…. Skönt att drömma sig bort med hjälp av dina blogginlägg!

 6. Gunnel skriver:

  Ingen dålig vy att beskåda. Kram

 7. Astrid skriver:

  Vilken underbar resa du har gjort. Jag har suttit och läst och tittat på bilder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *