Jag vill vinna……

……en eller ett par flaskor schampo och för att jag ska kunna göra det är jag med i Hannah´s fredagstävling.


Vill du vara med så gå in på HÄR och läs mera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Tävlingar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

0 svar på Jag vill vinna……

 1. annie skriver:

  mitt i natten trampar jag in.. men tyst så jag inte väcker dej 😉 åhh tävling då hoppas jag du vinner.. håller tummen för dej hårt ..håller båda två föresten ska ändå inte använda dom i natt 😉
  du är då för snäll å go.. så glad du gör mej med dina ord.. och du är så underbart snäll som ger mej tips å hjälper.. fast nu var det inte just det där som jag menade ..rss och feed förstod jag (som knappt kan eneglska ..fniss..) man kan ju bevaka vänner prenumenera på ijnlägg .. å det är okej tycke r jag .. en bra grej men ..å stort men för mej.. då kan man oxå se alla mina foton på en egen sida.. då blir de inte skyddade.. så om du går till index har jag script som skydddar.. högerklickskydd.. men så märkte jag att när man trycker på rss knappen i menyraden .. så kan man prnumenera..å då visas alla mina fotona på sidan.. o då kan man ta dom.. vilket jag hatar.. smällar man får ta kanske..men just därför kodar jag ju själv.. för fotoalbum å andra bilder på vovvarna.. har letat i alla php filer index css osv men det finns bara ett stäle jag kan ta bort på å ändå så är det kvar..har provat allt.. suck.. så läste jag det kan vara plugins som ställer till det …men jag vill inet ta bort funktionerna jag har de är så få.. så jaja jag sitter väll en dag el två till..fniss..var väll själva..hmhm.. men du vet php å regler för varje liten detalj som står på sidan.. å så engelska oxå..hehe.. kan kanske välja en annan mall.. nog om detta.. tusen atck iaf för förlag.. är så glad du vill hjälpa.. massa kramar till dej ..nu ska lilla jag göra klart för sängen har suttit å hjälpt en vöän med wp hela kvällen typ från halv 7 till nu å då har hon fått gjort allt själv emn jag skrivit på msn hur hon ska göra för å installer aå få upp den.. så jag är trött nu.. se så hörs i morgon krma å sussa gott annie

  • IngridL skriver:

   Jag tycker ändå att det skulle funka för dig om du ställer om till sammanfattning i RSS, även om du prenumererar kommer ju inga bilder med då.

 2. Agneta skriver:

  Hoppas att du vinner eller någon bekant:-)
  Ett kanonsmart reklamtrick av säljaren. Vi gör ju reklam helt gratis för en produkt som vi inte känner till. Men visst är dom slipade till max dessa affärsmän/kvinnor.
  Har nu hittat mängder med hemsidor där det mesta lottas ut mot att man länkar och såklart att sådant sprider sig snabbt.
  Tack snällla Ingrid för rara ord i min GB. Du är allt bra snäll du som sprider så mycket glädje med dina kommentarer.
  Var inom din fina bokhylla igen och läste denna gången om Gentlemannens vedermödor av sign. ”au revoir” anno 1917. Jätteintressant läsning och en del är aktuellt även anno 2009. Unga män borde läsa hur en gentleman beter sig på promenad:-))Fick mig ett gott skratt av en del ”regler” för män.
  Så kul att kika runt lite överallt och inte bara läsa bloggen. Hemsidor gillar jag.
  Ha det gott!
  Kramen, Agneta

 3. Sylvia skriver:

  Kul med tävlingen hos Hannah. Någon vinst av Lip Gloss blev det inte för mig. Nu har jag också tävlat med Volume-Schampoo. Kul om någon av oss vinner. Lika roligt vem det blir?
  Vi ska stick iväg en tur till stan idag och se till det lite.Åker till baka till stugan i morgon.
  Kramis Sylvia.

 4. HannahSthlm skriver:

  Hejsan Ingrid!
  Roligt att du ville vara med i min tävling om ett shampoo från Aussie!
  Klockan 23.oo ikväll Söndag kommer vinnaren finnas på min blogg! Check it out! Det kanske blir du!:)
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *