Jo, jag är långsint Per Nuder

Jag läser idag och har sett spekulationer om det tidigare, att Per Nuder ska tillfrågas om att bli sossarnas nya partiledare.

Så länge Alliansen regerar får de väl gå an, men om det skulle gå så illa vid nästa val att de skulle förlora makten, så känner jag mig mycket oroad. Vad väntar då för oss pensionärer om Per Nuder sitter i styret för sossarna? Redan 2004 uttalade han sin oro över köttberget av 40-talister som vi 60-talister ska föda. Det har gått sju år sedan dess, men jag har ännu inte förlåtit honom för det föraktfulla och nedsättande uttalandet om en hel pensionärsgrupp.

Idag har sönerna med partners varit här och vi har firat Åkes årsdag en dag i förväg. Jag hade dukat i salen och vi åt först en förrättstallrik med avocado, lax, ishavröra och stenbitsrom, sedan hade jag gjort en köttgryta till varmrätt och så avslutade vi med kaffe och jordgubbstårta. Inte ett enda kort tog jag vid bordet, men jag får väl ta ett kort av kära maken i morgon när det är rätt dag. Det blev bara ett kort taget idag och det var på Ludde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nyhetskommentar, Tyckt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

21 svar på Jo, jag är långsint Per Nuder

 1. Pia skriver:

  usch för Nuder Tycker det räcker att titta på honom så får man rysningar …..Ingen dålig meny du bjöd på lät väldans gott 😀

 2. Sofia skriver:

  Stackars fina Ludde som fick dela inlägg med Nuder… :/

  Den födelsedagsmiddan gick inte av för hackor! Grattis i förskott till maken!
  Kram Sofia m familj

 3. Suss skriver:

  Jag byter gärna regering, det kan jag ärligt säga, men jag vill inte ha sådana okänsliga människor med, som kan kläcka ur sig något så kränkande. Fy vad dåligt!
  Ludde är väldigt fin, är det en Keeshond, eller hur det nu stavas, eller vad är det för ras? Jag är bättre på katter än hundar tyvärr! Kram!

 4. Astrid skriver:

  Bra att du skriver det . När började du blogga och jag undrar när jag började följa din blogg . Vet du på ett ungefär
  Vilket efternamn han har låter som något annat

  • Ingrid skriver:

   Jag började blogga i juli 2004, men i början hade jag ingen kommentarsfunktion så jag har tyvärr ingen koll på hur länge du följt min blogg. Men det är bra länge 🙂

 5. "Bettan" skriver:

  Ja fy… kanske kan hoppas att det blir en bättre ledare för sossarna om det är vad han har att erbjuda… Själv e jag inte toppen glad för sittande regering, då jag är en cancerpatient. Men inte har rätt att vara sjukskriven nu när de nya sjukreglerna råder…

  Hur som haver så var det en jättfin hund på bilden du bjuder på idag & go mat har ni avnjutit… Önskar dig & de dina en fin kommande morgondag.
  Kramis Bettan

 6. Syster Kerstin skriver:

  En underbar bild på Ludde!
  Nu är kl. tio över 12, så nu fyller Åke år!
  Så jag kommer att ringa under dagen och frambringa mina lyckönskningar!
  God natt.

 7. Åsa! skriver:

  Och Ludde är så söt!

  Nej inte vill vi ha Nuder inte! Jag som hade för mig att han hade gått på porrklubb, då svarade Thomas – Har de inte varit på det allihopa? Politikerförakt kallas det antar jag? Men då var det köttbergsuttalandet som han blivit känd för, ja det handlar ju om värderingar det också 😉

  Hälsa Åke och gratta så mycket!

  • Ingrid skriver:

   Visst är Ludde en sötnos!

   Politikerföraktet är nog ganska utbrett, men det är med politiker som med alla andra, det är de som inte sköter sig det talas om. Alla de andra hyggliga nämns inte.

   Hälsningen är framförd 🙂

 8. Rosita skriver:

  Håller fullständigt med dig angående Nuder,han har redan gjort bort sig,vi har ju f.ö. en mycket regeringsduglig ledning i Sverige,så hyllade av övriga världen har vi väl aldrig varit.

  Jag måste berätta om en lustig dröm jag hade härom natten,jag och min man var på Gotland och hälsade på hos er i Stenstugu,helt plötsligt kom en revisor på besök som ni brukade anlita,och han övertalade oss att anlita honom också,det var mycket rörande fram och tillbaks innan jag vaknade.
  Kanske för att du skrev om en dröm för ett tag sedan?

  En sån frestande middag du ordnat för familjen!
  Idag lyser solen ”vårligt” och fåglarna kvittrar.

 9. Skatan skriver:

  Det var inte helt fel det heller … kortet på Ludde, menar jag. 🙂

  Nej … Nuders ”köttberg” -uttalande glömmer man inte så lätt. Så himla lågt … Även om man har humor så var det faktiskt inte roligt.

  Kram och hoppas du får en fin dag!

  PS Glöm för all del inte att gratulera Åke idag på hans riktiga dag från mig 🙂 Grattis Åke!

 10. Eleonora skriver:

  O vilken härlig födelsedagsmiddag du hade gjort. Då måste Åke ha blivit väldigt glad!

 11. Madde skriver:

  ÄLSKAR bilden på lille Ludde!
  Själv är jag så hundfixerad så jag kan knappt tänka på annat!
  Bara jag SER en hund får jag något moderligt fuktigt i blicken ;D
  Snart blir det nog vovve för oss!
  Kramkram

Kommentarer inaktiverade.