Jobb på Kupan / Besök av Pimli.se

Fredagen den 21 juli 2006

Temperatur: 20-25 grader.

Det har varit underbart väder den här veckan. Det är bara synd att man inte kan njuta av det riktigt för att det är så torrt. Vi är i så stort behov av regn!

I tisdags eftermiddag var jag alltså i Hemse och jobbade på Kupan och vi hade jättemånga kunder, som handlade duktigt. Det är kul att det finns avsättning för allt som folk skänker. Långa stunder var det sådan kö vid kassan så vi fick hjälpas åt att ta hand alla som ville betala.

I torsdags förmiddag hade jag ett kärt besök igen av en nätvän. Det var Pia (pimli.se) som kom införbi och hälsade. Det var så roligt att träffa henne! Jag gillar verkligen det hon skriver i sin blogg om sitt liv och sin familj. Pias hemsida är en av mina absoluta favoriter!


Pia med sin Torbjörn

På eftermiddagen åkte vi till Visby och hämtade min syster Kerstin från Stockholm, som kom från Nynäshamn med gotlandsbåten. På kvällen var vi sedan här i Fröjel och såg och lyssande på Anna Jansson, som berättade om sig själv och sina böcker. Information om henne finns i “Mina boktips”. Det var verkligen ett trevligt föredrag hon höll.

Idag har Kerstin och jag plockat vinbär och kokat vinbärsgele. Man måste ju passa på att utnyttja möjligheterna till att få hjälp.


Här är synbart bevis på dagens arbete.

Jag tog kameran med ut i trägården också och där är det fullt av fjärilar på lavendel och isopbuskarna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, Nytt från Stenstugu, Trevliga händelser och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *