Jobb på Värme & Sanitet

Torsdagen den 7 december 2006

runt 7-8 grader varmt.

Idag har jag varit i Visby och hjälpt till på Värme o Sanitet, där Bosse jobbar. Hela personalen skulle på information, även kontoristen, så de behövde någon som kunde passa telefonen. Vi åkte hemfrån vid 6.45-tiden och sedan tog jag bussen hem igen kl 10.35, så det blev inte så många timmar.

När jag kom hem var jag en vända in på Konsum och köpte några hyacinter, som jag har planterat nu. På något sätt måste man ju få till lite julkänsla och hyacintdoft brukar vara ett säkert kort.

Jag var ute i trädgården också och plockade en bukett ringblommor. Det är i alla fall första gången jag har plockat ringblommor i december. Tyvärr blev de inte alls glada över att komma in i värmen, för de slokar redan. Jag skulle ha låtit dem vara ifred ute i rabatten!

Igår putsade jag fönster och satte jag upp julgardiner i köket och imorgon har jag planerat att städa i salen och stryka juldukar. Det är så bra att kunna lägga på dem där i god tid.

Jag har jobbat med Eva´s hemsida för Villa Citrus, den behöver fixas till och jag har gjort ett förslag på hur den skulle kunna se ut och mailat över det till henne. Nu blir det väl inte tid till att göra något mera med den förrän efter jul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *