Jag vaknade till en solig och fin måndag. Fast det har blåst idag också förstås. På förmiddagen gjorde jag ren ugnen och sedan åt jag en tidig lunch, för jag skulle infinna mig klockan tolv på Kupan i Klinte för ett arbetspass.

Jag fick ringa in en vikarie en timme, för jag hade beställt en tid på vårdcentralen, för att jag ville att en läkare skulle titta på mitt högra öga. Jag har haft något som sett ut som en blåsa i ögonfranskanten precis i ögonvrån och den har börjat besvära mig. Jag har varit inne på att försöka sticka hål på den med en synål, men när man väl får av sig glasögonen ser man ju ingenting :wink: .

Precis innan jag skulle gå iväg till Kupan ringde de från vårdcentralen och frågade om jag kunde vara där halvtvå idag och det måste jag givetvis svara ja till. Ingen kunde ju veta när nästa lediga tid skulle dyka upp.

Nu är blåsan borta, för läkaren punkterade den och den var vattenfylld, så när hon klämt på den ett tag försvann den helt. Nu hoppas jag att den inte kommer tillbaka, men i så fall skulle jag höra av mig igen. Så mycket konstiga fel det kan bli på en pensionär :roll: .

Det var lugnt och stilla på Kupan, men visst kom det en kund då och då, men några större affärer gjorde vi nog inte. I morgon är det ett medarbetarmöte med Röda Korset med julgröt och skinksmörgås, planering inför första halvan av det nya året och så ett styrelsemöte uppå det. Hej och hå!

Trevlig måndagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...