Jobbig och sömnlös natt

Efter en nästan sömnlös natt har jag dock vissa förhoppningar om att överleva den här förkylningen också. Det var svettigt och obekvämt i sängen och det var svårt att andas. Vid 2-tiden var jag nere och tog nässpray, en alvedon och drack en massa vatten. Igår kväll hade jag hemskt ont i halsen, men det är bättre idag.

Det är en strålande vacker sommarmorgon med hög frisk luft, helt annat än gårdagens kvalm. Jag tar det med ro idag och ska inte göra något speciellt. Jag får väl ge dagens Sommarvärd, Ville Virtanen en chans, men jag tror jag lägger/sätter mig inne och lyssnar på honom.

Igår var det Nanne Grönvall och hon var helt fantastiskt bra, där hon ägnade hela programmet åt sin uppväxt med en mormor som var langare och en alkoholiserad mamma. Det var inte alls någon sorglig historia hon berättade, även om det givetvis var precis så det var, men hon fick det att låta mera som om hon haft spännande barn- och ungdomsår. Och kärleken hon känner för sin nu avlidna mamma kunde man inte ta miste på. Fast inga barn skulle behöva uppleva det hon varit med om!

Nu är det dags för frukost!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Hälsan, Radioprogram och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

14 svar på Jobbig och sömnlös natt

 1. BARBRO skriver:

  Stackars dej!! Men det går nog över skall du se.
  Det är inte så dumt att ”Sitta inne” heller. Kram Systern!

 2. Znogge skriver:

  Hoppas förkylningen bättrar på sig så att du får sova i natt. Det är gräsligt när man bara vrider och vänder sig. Alldeles däppt i däsan…

  Kram

 3. Margaretha skriver:

  Krya på dig. Trist att få förkylning mitt i sommaren, de har ju en tendens att vilja hålla i sig.
  Jag lyssnade också på Nanne i går och farscinerades över att hon kunde prata så lätt om det här. Hon ser alltid så glad och pigg ut. Dessutom vet man ju att hon fick bröstcancer på ett par år sedan. Hon måste var jättestark. Det beror nog på att trots den förskräckliga barndom hon hade så fanns där kärlek.

  • Ingrid skriver:

   Jag får hoppas att den här förkylningen inte blir så långvarig för nästa vecka är det två nätvänner som kommer på besök och då vill jag ju vara i form.

   Du har nog rätt om Nanne, hela hennes program andades kärlek mellan henna och föräldrarna och mormor.

 4. Hejsan Ingrid !

  Skönt att Du känner Dig lite bättre nu.

  Nej och fy det hade jag inte velat lyssna på. har haft nog med min egen.Måste erkänna är inte mycket för att lyssna på radio eller läsa böcker, fast jag håller på med den om Varför gråter inte Emma som Sofie tyckte alla skulle läsa.Ibland bryr jag mig faktiskt om vad vännerna tycker.

  Nu ska jag ta en slurk kaffe och spela harpan eller fortsätta läsa bloggar, brukar varva.

  Kram och må så gott.

 5. Gunnel skriver:

  Ta hand om dig så du blir pigg till besöket. Jag har också träffat några av mina nätvänner och det är himla kul. Tänk så många nya, trevliga människor man träffar på här.

 6. Margit skriver:

  Stackars dej som har en sån jobbig förkylning…denna årstid!!! Inte kul!! På sommaren då vill man vara frisk och kunna vara i frten!
  Jag har iDAG lyssnat på datorn..på Nanne Grönvalls ”sommar sommar”…det var intresant och bra att lyssna på..Tufft var det men hon hade ändå dem som tog hand om henne…
  Krya på dig, Ingrid!!!! Må så gott!!!

 7. Inger Maryissa skriver:

  trist att du råkat ut för en förkylning och hoppas den ger med sig snart
  Här har det varit mulet och kyligt även idag, men ikväll kom solen fram.
  och den får så gärna stanna på himlen 😉
  kram

Kommentarer inaktiverade.