Julbord på Pensionat Warfsholm, och Visbyresa

Söndagen den 5 december 2005

I fredags jobbade jag några timmar, men det blir nästan lika mycket tid som går åt till bilåkning och förberedelse, som arbetstid när man börjar vid 12-tiden och åker hem vid 2-3 tiden igen. Men, men har man åtagit sig ett jobb på de villkor jag har gjort, så är det bara att se glad ut. I morgon ska jag till tandläkaren kl 09.00 och sen blir det väl några timmars jobb innan jag åker hem igen.

Igår fyllde Bosse 41 år och han ville inte ha någon uppvaktning så efter mycket ringande och snack hit och dit, bestämde vi att gå på Pensionat Varvsholmenoch äta julbord. Vi brukar göra det varje år och Krister och Thomas brukar också vara med, men de höll ju på med sin flytt som värst. Jag skulle egentligen åka in och hjälpa dem, men de ringde i fredags och sa att de klarade sig ändå.

Idag har vi varit i Visby och tittat deras nya lägenhet. Den är verkligen fin och framför allt stor, jämfört med vad de har haft förut. Vardagsrummet är nog lika stort som deras förra lägenhet totalt! Dessutom har de utsikt över Stora Torget, de har havsutsikt och på andra hållet har de Visby domkyrka och Klinten med alla vackra hus, som blickfång. Jag är övertygad om att där kommer de verkligen att trivas. Nu ska de vara lediga den här veckan och fixa och dona och få ordning på allt som står staplat i kartonger och kassar.

Innan vi åkte till stan, var vi på kyrkogårdarna i Fröjel och Klinte och tände litet ljus och la ut litet granris i stället för ljungen som nu definitivt var vissen. Förut har det varit så där att man inte riktigt kunnat bestämma sig för om den skulle tas bort eller inte.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.