Julgodiset är färdigt!

Tisdagen den 21 december 2004

Idag har jag varit ledig och rustat i köket mest hela dagen. Jag var och klippte mig på förmiddagen och var och handlade litet, men sedan har jag hållit på i köket. Jag har lagt in sillen och gjort sillsallad och så har jag stekt köttbullar. Till jul ska det vara egna köttbullar, då duger det inte med industritillverkade. Så har jag. till Åkes stora förtjusning. gjort knäck, ischoklad och fudge. Han gör täta besök i källaren där godiset står. Det ska bli spännande att se hur mycket det är kvar till julafton. Det blir väl till att göra ett nytt kok av fudgen i alla fall.

Åke har varit i skogen och huggit en gran. Jag tycker att den ser stor ut, men han säger att den ska tas av en bra bit. Den blir säkert bra! Nu ska han bara sätta upp julkärven och sedan är han färdig med “julorkorna”.

I morgon ska jag jobba och på kvällen är vi bjudna till Krister som fyller 32 år. Nu ska det bli spännande att se hur lägenheten artat sig sedan vi var där senast. På torsdag är jag ledig och sedan är det ju jul. I mellandagarna ska jag jobba igen och sen får vi se hur länge det varar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *