Julkakorna är bakade

Söndagen den 19 december 2004

I fredagseftermiddag satte jag kakdegar när jag kommit hem från jobbet och igår var det stora kakbakardagen. Inte bakar jag så mycket som förr, helt naturligt, när hushållet är så mycket mindre nu för tiden. Men några klassiska sorter, som man tycker att man inte kan vara utan, bakar jag varje år. Jag har gjort: uppåkrakakor, chokladbröd, nötkakor och mazariner och i morgon ska jag sätta in en fruktkaka. Engelsk fruktkaka tycker jag är väldigt gott, men den ska stå till sig litet. Den blir bara bättre och bättre.

Idag har jag städat litet i köket, putsat koppar och satt upp julgardiner i köksfönstrena. Det börjar ordna till sig faktiskt. Det har varit hyfsat väder och ett tag funderade jag på att gå ut en sväng på eftermiddagen, men fastnade vid datorn. Jag har gjort en ny hemsida med foton från Norgeresan. Det är kul att lära sig och se hur man ska bete sig för att få till en egen sida utan att blogga.

I morgon väntar några timmars jobb och sen ska jag handla litet. Sillen börjar det bli dags att få inlagd och så ska det göras sillsallad, kokas knäck, göras ischoklad mm, mm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *