Julstök både på Stenstugu och på hemsidan

onsdag, december 14, 2005

I måndags var det ett riktigt härligt väder, det blåste litet men var så soligt och vackert. Jag tog en lång promenad på eftermiddagen och gick längs stranden och myste. Kameran var med och det finns några foton från stranden här . 

Igår var det ju Lucia och vi satt och såg luciafirandet på TV kl 06.30. Det var fint och stämningsfull i år tycker jag, som faktiskt blev sittande en hel timme framför TV:n. Efter frukosten satte jag igång och satte kakdegar och efter lunch bakade jag mazariner, nötkakor och norrlänningar. 

Idag har jag bakat chokladbröd och uppåkrakakor. Recept och bilder finns på julsidan, om någon skulle vara intresserad. Nu är det bara några mjuka kakor, som ska bakas och sedan är det klart. Julgodis ska jag också göra, men det får vara till nästa vecka. Vi har alldeles för dålig karaktär, så godis kan man inte göra så långt före jul.

Hemsidan har jag ägnat mig åt på eftermiddagen. Det var EFIT igår och det skulle göras i ordning och så har det kommit mycket hälsningar som skulle läggas in på respektive sida. 

Julpyssel kan vara av olika slag och nu när man inte har några småbarn att julpyssla med så blir det hemsidepyssel i stället. Julsidan har verkligen varit skojig att hålla på med och att surfa runt och kolla andras julsidor och öppna adventskalendrar är hur kul som helst. Mycket energi, fantasi och tid läggs det ner på en sida som bara lever ett par månader om året.  Jag undrar vad man ska göra sen……….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *