Kalendern bytte i rättan tid

tisdag, november 1, 2005

Har man sett! Kalendern bytte till november och hoppade över den 32 oktober. Tur att det fungerade som det skulle.

 Solen skiner fortfarande på oss och det är litet av rekordvärmen. 10-12 grader varmt i slutet av oktober/början på november är inte direkt vanligt. 

Få se nu, när skrev jag senast? Jo det var i lördags. I söndags gjorde vi inget särskilt. Jag gick en långpromenad ner till vår vackra strand. Jag hade kameran med och tog några  kort  bl a på vår strandbod, som Åke har tjärat i sommar.

Den är så fin, litet svart kanske, men det bleks ner ganska snart. Jag satt en stund och tittade på havet och funderade litet på ditt och datt och sedan gick jag hem genom Härjes hage. Kräftdammarna låg så blanka och vackra i höstsolen.

Igår höll vi på med vedklyvning och det har vi gjort idag på förmiddagen också. Igår kväll var jag i Hemse på en informationskväll som Handelsbanken hade ordnat.  

Nu ska jag gå och ställa i ordning i Evas rum, som nu fungerar som gästrum.  Jag har tvättat gardinerna och putsat fönstren där och nu ska jag passa på att ta ut sängkläder och mattor medan solen ännu skiner och det är skönt ute på balkongen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.