Kalenderpojkar

De gotländska männen är minsann inte rädda för att visa upp sig. Förra året var det gubbarna i Burgsvik som ställde upp som Luciakandidater, i år är det 12 karlar i Väte som ställer upp som kalenderpojkar. Du kan läsa mer om årets kalender i Väte och se fler bilder om du går i på HelaGotland.se. Nu undrar jag bara var man kan få tag i den där kalendern?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gotlandsnytt, Humor och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

19 svar på Kalenderpojkar

 1. Ingela skriver:

  Här kommer indianen smygande som babianen, visst var det så man sjöng i småskolan. Rätt förfärlig text om man tänker efter… Han ser ju glad ut och fikonlövet blev till en ruska 😉 Kram Ingela

 2. Gunnar skriver:

  Tack för deltagandet. Den siste i en hel generstion. Nu är det vi som är den äldsta. Har du nån kvar i en generation äldre?

 3. Corina skriver:

  Härlig ide ! Modigt var ordet 🙂 Kram

 4. Hejsan !

  Villka galna idéer, men roligt. Den måste Du ju bara ha Ingrid.

  Madeleine hade räknat mina applikationer till 226 st. Jag som trodde jag hade ca 50 st.Hur galet är inte det.Undra på att de stal min sida.Nu är jag ännu mera aktsam. Samma kan ju ske med bloggarna. Var ju strul med Blogger i somras.

  Måste rädda vad som räddas kan, men hur gör jag det.

  Jag har fortfarande inget att skriva om.Bara mobilen blir så jag kan överföra foton till FB. Då kan jag släppa det. Kan knappt sova. Hoppas killen på Mobilizera kan fixa det åt mig imorgon. Så allt faller på plats.

  Kram Majsan

 5. Sylvia skriver:

  Klart de ska finnas kalenderpojkar. De får göra som kalendertjejerna.

  Lästa just att man kan bjuda på Tradera på signerade tavlor från flickkalendern 2012! Där finns 14 signerade fototavlor av flickorna från kalendern som auktioneras ut.

  Tavlor av framgångsrik kvinnor: Mari Jungstedt, Viktoria Helgesson, Kjerstin Dellert och Alexandra Charles.m.fl.

  Alla insamlade medel från kampanjen går till forskningen på kvinnohälsa.

  Killarnas medel från kampanjen kan ju gå till forskning för männens hälsa .
  Kram

 6. Elisabeth skriver:

  Kul idé att det inte bara ska vara högbystade tjejer! Det var jag med och hade många diskussioner runt på arbetet för många år sen. Ha dé!

 7. Eleonora skriver:

  Kalenderpojkar är det något vinsst med! Förra året visade jag några starka modiga norrlänningar- dom finns nu i min kraschade dator, men kan nog plockas fram när jag ska få genomgång av den nästa vecka.

  Det börjar bli kallt nu hos mig med de sista 4 dagarna har varit härliga med sol och helt vindstilla.

  Må så gott och kramis

 8. Marcus H Nilsson skriver:

  Hur kan du förkasta idéen om att gotländska flickor skulle ”vika ut sig” samtidigt som du stödjer att gotländska män gör det samma? Din moralism är ren galenskap. Det är ok att vara motståndare till att människor väljer att visa upp sina kroppar, men då får man fan stå där och inte göra undantag.

  Min åsikt är att människor får göra vad de vill med sina kroppar, oavsett om det sticker i ögonen på någon enstaka moralkärring när gotländska tjejer väljer att visa upp sina kroppar på internet. Detsamma gäller för gubbar som vill vara nakna på bild. Helt enkelt inte din ensak.

  • Ingrid skriver:

   Men har man sett, vilket påhopp!

   Jag vet mig inte ha uttryckt någon åsikt om gotländska tjejer som viker ut sig, för det må de göra om de är vuxna och vet vad de håller på med.

   Det är stor skillnad på när 14/15-åriga töser lägger ut bilder på sig själva.

   Om mogna gotländska gubbar ställer upp som luciakandidater eller kalenderpojkar är det en helt annan sak.

   Tycker du att jag genom det är en moralkärring så må du göra det!

   Därmed anser jag diskussionen avslutad och kommer inte att bemöta dig mer.

   • Marcus H Nilsson skriver:

    Jaha, jag vill gärna se källa på ditt påstående att 14-15-åriga tjejer skulle vika ut sig. Jag vet och du vet att du inte kan peka på ett enda enskillt fall där detta har inträffat om du inte har grävt riktigt djupt i de snuskigaste forumen.
    Du tycker alltså att du alena kan bestämma vad som är bra för en människa att göra med sin kropp? Och snälla, källa på det ovannämnda.

 9. Ailas skriver:

  Hehe, trodde inte att du hade kalenderpojksdrömmar, Ingrid. :))
  Nog för att det behövs något uppiggande nu när det är så här gråtrist.
  Vill önska dig en trevlig fredag, med eller utan kalenderbilder.
  Kram!

Kommentarer inaktiverade.