Kall helg, nya försök med html-kodning

Söndagen den 21 november 2004

Så fick vi en riktigt kall novemberhelg. Vi hade -11 grader igår morse och strålande solsken. Man kunde nästan tro att det var januari redan. Jag har fört dagbok sedan 1983 och inget år tidigare har det varit så kallt den 20/11. Hörde också på radion att det ligger ca 2 dm snö över hela Gotland och i november har det inte hänt sedan år 1905. Idag är det gråväder, blåsigt och yrsnö och ca -3 grader.

Den här veckan har jag varit i stan och jobbat varje dag. Inte några långa dagar, men i alla fall, och i morgon ska jag iväg igen. Nu är det lönerna, som ska göras i ordning. Jag har jobbat med löneprogram tidigare, men det är ca 15 år sedan, så det behöver friskas upp.

På kvällarna har jag suttit vid datorn och försökt förkovra mig i html och annat nyttigt. Jag är litet slö på att läsa, utan testar och testar. Nu har jag lyckats få till en kalender för de här sista månaderna 2004 och nu ska jag sätta igång med en för 2005, men först ska jag måla litet. I källaren ligger den snickarfröjd från verandan, som vi bytt ut och fått en snickare att göra om, och nu ska den målas sista gången. Jag har haft det i ladugården förut, men nu är det för kallt, färgen vill inte torka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i IT & Internet, Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *