Kallt, snö och hård blåst

fredag, januari 20, 2006

Huvaligen vilket väder det är idag! -10 gr och snö och blåst, riktigt inneväder. Åke har varit ute och satt på snöskopan på traktorn för att vara förberedd för snöskottning.

Hade det inte varit för att jag ska jobba ett par veckor i mitten av februari, skulle vi nog ha gett oss iväg till sol och värme, men nu får det anstå till litet senare.

I mailboxen har tulpankorten bytts ut av hjärtan, så i eftermiddag ska jag sätta mig ner och försöka tillverka några hälsningar till Alla Hjärtans Dag.

I morgon ska jag till Hemse och jobba för Röda Korset i Kupan, om det nu går att ta sig dit. Det skulle bli hård vind och snö i morgon också. Vi får väl se hur det blir………..

Här på Gotland är ju Destination Gotland i blåsväder! Rikstrafiken anser sig lurad och VD har suttit anhållen. Jag tycker att det är litet förvånande att så fort det gäller ekonomisk brottslighet, eller misstanke därom, så hängs de misstänkta ut med namn och fotografi i tidningarna.

Mördare och våldtäktsmän däremot skyddas  på ett helt annat sätt. Deras identitet avslöjas inte i första taget.  Jag kan inte erinra mig att jag ännu har sett bilder i tidningarna av de två mördarna,  som slog ihjäl  två personer och grävde ner dem i ett grustag här i Fröjel i somras. 

Nog är det konstigt!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nyhetskommentarer, Väderprat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.