Kan det här möjligen vara årets Willy?

Trots en miserabal insats i kvällens rumba gick Danstuppen Björn Ranelid vidare till nästa program. Jag misstänker att vi har en ny ”Willy” på gång, för Björn var den absolut sämsta i kväll och fick de lägsta poängen av domarna, men tittarna ville annat. Hur kan det vara att ”svenska folket” alltid stöder de som ligger sämst till? Peter Englund är väl glad i kväll, för nu får ju Björn fullt upp med dansträningen åtminstone en vecka till.


Det blev författarinnan Denise Rudberg som fick lämna tävlingen i kväll. Om man jämför med Björn Ranelid tycker jag att hon gjorde en strålande insats.

Jag såg inte hela programmet, för ”På spåret” är bra mycket intressantare och till min glädje lyckades jag pricka in två av resmålen utan några större problem – Madrid och Tomelilla – då blev jag lite mallig!! Tomelilla tog jag dessutom på 10-poängsnivån.


Godnatt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

15 svar på Kan det här möjligen vara årets Willy?

 1. Jah Hollis skriver:

  Jag ska erkänna att jag har svårt för program av typen Let´s dance (och av naturliga skäl, jag har ju inte tv, såg jag det inte i kväll). Om jag förstår saken rätt har man dragit fram ett gammalt brottarvrak som Frank Andersson i år. Är det vad de kunde hitta?
  Nåväl, På spåret kan jag, som gammal quizare, uppskatta på ett helt annat sätt, även om jag numera bara kan kolla med ett halvt öga de fredagar jag jobbar.
  Ha en fin helg på Gotland!

  • Ingrid skriver:

   Ja, hur de kommit på idén att bjuda in Frank Andersson till den här danstävlingen kan man verkligen fråga sig. I och för sig gjorde han rätt bra i från sig igår, men ändå!
   Ha en fin helg själv!

 2. Tina skriver:

  Det bara är så… Det var ju likadant med Pepe Eng och Lasse Brandeby. Alla vet ju att dom inte kommer att vinna men kvar ska dom vara så länge som möjligt. Vilket i sej är synd för då hade nån av dom som är lite bättre haft en möjlighet att (kanske) utvecklas…

  Men det ska bli spännande att se vem som vinner. Själv har jag ingen möjlighet att påverka eftersom vi inte får rösta här på vår ö… ;o))

  • Ingrid skriver:

   Jag röstar inte, utan sitter och åker snålskjuts på andras lust att ringa. Sen när det börjar närma sig final kan det hända att jag röstar om jag hunnit skaffa mig någon favorit, men i det här läget får telefonen vila.

 3. Agneta skriver:

  Hej, Ingrid!

  Då det är ”folket” som bestämmer vem som dansar bäst, utan att vara expert på olika danser, så blir det väl att dom röstar på den personen dom gillar allra mest. Anser att det hela är helt galet. Det borde vara en expertjury, som KAN alla de olika danserna, som ska rösta, naturligtvis. Detta är enl. min mening en mycket orättvis tävling, av den enkla anledningen.
  Såg slutet av Let’s Dance vilket jag kunde leva utan.

  På Spåret är både roligt och lärorikt och Skavlan fick bra gäster även i kväll. Viktiga ämnen som togs upp.
  Undrar just VEM som bestämmer vilka gäster han ska ha?

  Ranelid&Englund är såta vänner igen och mejlar som vanlig, läste jag i tidningen idag. Skönt, så var den saken ur världen.

  Men snart blir det väl något annat som vi kan gnälla över… 😉

  Nya och sänkta folkpensionen, skatten m.m. har ju anlänt…..usch!
  Vem gillar det där hemska kuvertet, i Orange, dessutom 🙁

  Ha det så gott, Ingrid!
  Kram, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Skavlan ska jag se reprisen av, för hans program gillar jag också.
   Visst är det hemskt att vi ska drabbas på det här sättet när det gäller pensionerna. Både Åke och jag har fått sänkningar. Totalt förlorar vi runt 500:-/mån och då har vi väldigt låga pensioner från början. Skamligt är det!

 4. Hej Ingrid !

  Såg en del av det sen vände jag ryggen till och satte mig läsa bloggar,varför sitta och titta när andra dansar och illa dessutom.

  Hade tänkt plia ihop ett inlägg, men det var så mycket annat att skriva, först ut Melodikrysset,sen ska jag tvätta kl.14-18 boka om i Tisdags, för det var så halt gå från min port och till den där jäkla smala trappan, ska jag bära dessutom, kan ju vad som helst hända.Ovanpå snön som föll har det blivit lite bättre.Bostadsföretaget är urusla på att underhålla.De har haft extrafolk som var vana vid snöskottning.Men det var tydligen bara tillfälligt.
  Ha en fin Lördag och fira Tulpanens dag.
  Kram Majsan

 5. Eleonora skriver:

  Grattis tilll din egna ”På spåret”-vinst! Tittade på Let´s Dance och förvånades över att Björn fick stanna kvar – han är en klar Willy!! Få se hur länge han kan hänga kvar.

  Trevlig helg och kram från
  Eleonora

 6. Sylvia skriver:

  Så sant, Ranelid blir en ny Willy som hankar sig kvar på bekostnad av att de som är bättre åker ut. Folk röstar på den person de gillar och inte efter hur de dansar. Det blir verkligen ingen rättvis bedömning.

  Tittade mest på ”Skavlan” med sina intressanta gäster
  Börje Ahlstedt, som ständigt är i blåsväder, Eva Gabrielsson, Stieg Larssons livskamrat var intressant att lyssna på. Ska se reprisen av ”På spåret” senare. Jätteroligt om man kan pricka in rätt svar ibland….och stort Grattis till din 10-poängare 🙂
  Önskar en fin Tulpanensdag och Trevlig helg!
  Kram Sylvia

 7. Ailas skriver:

  Det hela är egentligen parodi, inte minst då Danstuppen… som vid något tidigare tillfälle kritiserat programmet men sedan ändå ställer upp själv och på fullt allvar babblar om hur många tusen timmar han dansat i sitt liv och hur intellektuell man är om man uppskattar dansen. Måste vara korkade domare som inte uppfattar Danstuppens kvaliteter. Haha!

  Folket uppskattar ofta en pajas, så måste det väl vara? Här blev det familjespel i stället, bra mycket roligare. Min TV gillar vila, som du vet.

  Hoppas att du har en trevlig lördag.
  Kram

  • Ingrid skriver:

   Ja du!

   Idag går Danstuppen ut i pressen och beklagar sig över att det var publiken som knäckte honom.

   Det var publikens fel att han dansade så dåligt. Tala om att inte kunna ta kritik!

   Men det är ju den mannens image att ständigt vara den missförstådda och oförrättade. Är det inte tinnitus och läppen så är det en hånskrattande publik.

 8. skogsnuvan skriver:

  Björn var ju klart sämst och jag tror att han själv tyckte det också.
  Nåja det är väl hans tur nästa gång. Hoppas att han inte går genom hela tävligen bara för att han är sämst. Konstigt hur det är

Kommentarer inaktiverade.