Kan det vara latmasken?

Lördag 8 mars 2008 | 14:10 | 7&#176 varmt, bara lite blåsigt. Morgon och förmiddag var mulen, men lagom till lunch kom solen.

Jag har fått ont i ryggen. Jag undrade först om det kan vara latmasken? Det började igår morse och jag rannsakade mig hela dagen igår och försökte komma på vad det kunde bero på. Jag kunde inte komma ihåg att jag gjort något särskilt. Åke hade en teori om att det berodde på att jag sitter för mycket vid datorn, men det förslaget röstade jag ner omgående. Igår kväll var det riktigt besvärligt, så jag gick till sängs utan att ha kollat resultatet på Let´s Dance. I morse var det lite bättre och nu har jag kommit på vad det ryggonda beror på. Det är inte latmasken som slagit till, utan det blev naturligtvis i torsdags när vi gjorde i ordning på uteplatsen. Vi har en sektion som vi lyfter undan på hösten och det var när vi satte den på plats, som jag väl tog i lite för mycket.

Idag har jag dammsugit och städat av, för det orkade jag inte igår. Efter lunchen har jag varit ute och hjälpt Åke med vedklyvning. Det är inte så avancerat, jag står bara och sköter en spak på klyven. Åke gör det tunga jobbet.

Jag har avslutat omröstningsomgången om huruvida vi driver upp egna sommarplantor eller inte. Utfallet ser du här:

Nu finns det en ny frågeomgång och den här gången gäller det vårfåglarna. Vilken fågel tycker du innebär att våren har kommit. För min del är det lärkan och förra året hörde och såg jag den just det här datumet, den 8 mars. Jag har läst i tidningen att den har kommit till Gotland redan, men här har den inte synts till. Jag får väl ge mig ut på fågelspaning imorgon om rygg och väder tillåter det.

Ha en riktigt fin Kvinnodag och en skön helg!
HÄR kan du läsa om hur vi firar dagen på Gotland

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Kropp och själ, Temadagar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.