Kärleksbrev, soppteater


Nästa vecka
ska vi gå på soppteater i Hemse. Det är Sudrets teaterförening som inleder höstsäsongen med klassikern Kärleksbrev av A.R. Gurney och med skådespelarna Tomas Tjerneld och Katarina Söderberg.

Kärleksbrev, soppteater ”Kära Melissa. Det som är bra med brev är att man inte kan lägga på luren i örat på nån” ”Men brev kan man riva sönder Andy. Här får du bitarna tillbaka”. Slumpen och oförmågan att göra rätt val vid rätt tidpunkt för gång på gång Andrrew och Melissa ifrån varandra. Trots det ger de aldrig upp varandra utan fortsätter att skriva brev, i denna brevväxling får vi följa deras relation genom livet

Visst låter det spännande, det blir nog en trevlig kväll. Det är roligt att göra någonting annat än att sitta hemma och se på TV, speciellt nu när det bara är valdebatter att titta och lyssna på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Teater och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Kärleksbrev, soppteater

 1. Agneta skriver:

  Så trevligt att gå på teater och detta låter riktigt intressant. Hoppas på ett bra slut 🙂 Du får berätt hur det går för de tu!
  Visst blir man lite sugen på att göra något roligt, ut och se sig omkring. TV:n erbjuder inte så mycket av intresse nu utom valet som börjar bli lite väl tjafsigt från alla håll o kanter. Smutskastnig i parti o minut. Bättre att sakligt tala om vad man vill förbättra samt när!
  Man tappar ju totalt respekten för politikerna som verkar befinna sig på ”sandlådenivå” nu när det börjar närma sig ”maktens boningar”.

  Kanske dags för en tur till systern i Sthlm snart?
  Din 70-årsdag verkar ha givit dig mersmak 🙂
  Ha det så gott!
  Kram, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Vi får se om de kan bli en utflykt till huvudstaden senare i höst kanske. Inte för att jag är så mycket för shopping, men utbudet är ju onekligen större än här på Gotland.
   Fast när det gäller teater tror jag nästan att vi går oftare på sådant än syster Kerstin och hennes man gör.

 2. Skatan skriver:

  Ja-a … det är verkligen bra mycket trevligare att gå på teatern understundom istället för att bli kvar på sin bak framför TVn …
  Och ett fint sätt att inleda hösten på.

  Kramar!

 3. Znogge skriver:

  Teater är alltid trevligt. I alla fall så länge det inte blir för konstigt. En gång såg jag en pjäs som utspelade sig i en parabolantenn. Begrep ingenting!

  Hoppas ni får en trevlig kväll!

  Kram

 4. Eleonora skriver:

  Tuja är en fantastisk växt och jag tror på att din häck är jättefin! Min svåger i Halmstad har också en hög tujahäck och det är nog det enda som växer i hans trädgård.

  Synd att ni missade lgenheten, men det gäller att inte ge upp. Rätt vad det är så blir det er tur! Håller tummarna för det. Kram vännen.
  PS Gillar att kommentaren ligger i slutet av dagsbloggen, så att man inte behöver halka sig upp till toppen igen!

 5. Kerstin skriver:

  Det blir nog en bra föreställning, de är duktiga Tomas o Katarina från Västerås. Jag har haft båda deras barn på mitt dagis Utanby förskola, så dom känner jag väl -:)

 6. elisabeth skriver:

  Roligt ha en teater eller liknande framför sig. Lycka till med den nya bloggen, du är ju rätt bloggvan nu så det här kommer gå som en dans….. 🙂 Fin födelsedagen blev – precis just det som är viktigast, god mat står också högt på listan 🙂 man blir liksom lite extra nöjd i gom och mage. Ni har säkert fina ställen på Gotland kunna fira födelsedagar. En av de bästa sakerna är att man inte just blir sjuk till en sån här dag, en vän till mig blev så dålig en dag när de skulle fira hennes bästa vän, många. alla kunde åka utom just hon som skulle önskat det mest 🙁 … inte alls roligt.
  Ha en fin fredag och njut i helgen !
  kram elisabeth

  • Ingrid skriver:

   Tack snälla elisabeth!
   Och så glad jag är att se dig också här i min nya blogg. Det är så roligt att det är så många som har hittat hit, även om en del är lite skeptiska till det här upplägget, men jag hoppas att det bara är ovana.
   Kram och trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *