Kerstin o Hassine på besök

måndag, juli 18, 2005

Nu har jag inte skrivit på ett tag, men vi har besök från Stockholm, så daterandet har legat nere litet. 

Åke var på Åland förra veckan och kom hem därifrån i torsdagsmorse. På onsdagen ringde min syster Kerstin och sade att hon planerat att komma och hälsa på oss och det är alltid lika roligt. Hon skulle komma på torsdagen, så jag hämtade Åke vid båten 03.45 på torsdagsmorgonen och Kerstin 13.20 samma dag. 

  I fredags var vi ute och åkte litet. Kerstin och jag var först på kyrkogården  och på Klinte och handlade och på eftermiddagen åkte vi till Visby. Vi var och såg på Villa Muramaris,  vi var i botaniska trädgården och vi hälsade på Krister och Thomas en stund också. Bilder från Villa Muramaris och botaniska trädgården finns i Ingrids Krypin .

lördags kom Kerstins man Hassine på morgonen och på kvällen var vi alla fyra på Bottarvegården och såg "Myspys med Gottarvesorkar". Roligt var det och god mat fick man också.

 Igår, söndag, åkte Kerstin och Hassine till Lilla Karlsö trots att vädret inte var så där helt pålitligt. Vi här i land hade regn till och ifrån, men på Karlsö hade det varit uppehållsväder. De var mycket nöjda med sin dag. 

 Idag har det regnat ganska mycket, men solen tittar fram mellan molnen då och då. Kerstin och Hassine har varit ute och åkt och kom hem med färska flundror, så i kväll blir det fest.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, Trevliga händelser, Utflykter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *