Kjell Bergqvist i Här är ditt liv

Det blev ganska bra väder idag i alla fall och solen har varit framme en hel del. Förutom en vända med dammsugaren har jag tvättat ett par maskiner och så blev det lite röjning i trädgården på eftermiddagen med Åke som hjälp.

I kväll har vi suttit och sett på ”Här är ditt liv” med Kjell Bergqvist som kvällens huvudperson. Han är inte min favorit precis och jag har haft svårt att se storheten i hans skådespeleri. Jag tycker att vad det än är för karaktär han ska framställa, så blir det bara Kjell Bergqvist. Men kvällens program var jättebra och det var inte bara hos Kjell Bergqvist tårarna trillade när hans två döttrar kom in och sjöng och när han berättade om sitt engagemang för barnhemmet i Thailand och bakgrunden till det. Ingvar Oldsberg har verkligen lyckats med de här två första inslagen i programserien.

Nu börjar det bli dags att gå till sängs och jag känner mig bra mycket mera tillfredsställd med den här dagen än med gårdagen och kommer säkert att sova gott.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

16 svar på Kjell Bergqvist i Här är ditt liv

 1. Skatan skriver:

  Jag gillar Kjell Bergqvist och hans skådespelarinsatser och håller inte riktigt med dig …

  Persbrand då? eller … ja, ta nästan vem som helst så lyser människan bakom rollen igenom.

  Synd att jag missade det men det kan man säkert se ”i efterskott” på webben.

  Ha det …

  Kramar!

 2. Gunnar skriver:

  Jag såg också på Här är ditt liv igår. Detta var det klart bästa programmet i serien tycker jag. Men i det stora hela så tycker jag inte att Oldsberg fungerar i det här sammanhanget. Jag gillar annars honom.

  • Ingrid skriver:

   Jag håller med dig Gunnar. Ingvar Oldsberg är lite för road av att göra sig rolig på andras bekostnad och det passar inte riktigt in i den här programformen, men jag tycker att han har skärpt till sig. 🙂

 3. Jag hade tänkt se det på SVT24 Kl.20.00 i kväll.För på Söndagarna är utbudet dåligt för min smak.Tycker bloggarna är mer givande än teve.
  Och läser man Din Ingrid,så är det som att få veta allt som jag behöver för dagen, väder, ordspråk, namnsdagar om det hänt något viktigt.

  Visst det finns fler som skriver om det, men vi har ju våra favoriter.Hade 94 följebloggar, varav 9 vilande.De har inget skrivit på bra länge,de kanske har dött.Vad vet jag.

  Här hänger regnet i luften 15+ katthemmet har Loppis 13-17.Jag är ny medlem och vill till varje pris dit idag.Inställs vid regn.

  Kram och ha en fin Söndag !

 4. Sylvia skriver:

  Kjell Bergqvist gillar jag. Klart han gör sina rollgestalter utifrån sin egen raka och lite styv i korken personlighet men lyckas rätt bra med det……bästa programmet hittills.
  Ha en skön helg!
  Kram Sylvia

 5. Madde skriver:

  Hej Ingrid!
  Måste nog tyvärr inte hålla med dig vad gäller Kjell Bergqvist som skådespelare, jag tycker han är en av dom bättre faktiskt.
  Och jag tycker att regissören Ulf Malmros har tagit fram MYCKET bra i Kjell som skådis.
  Och bland det BÄSTA Kjell har gjort är rollen i ”Sista Sommaren”.
  Där spelar han en begravningsentreprenören som tar två sommarbarn över en sommar.
  Den är så fullkomligt underbar så det är inte klokt!
  Man får skratta, gråta och tycka om, jag känner faktiskt inte NÅN som inte tycker den är bra.
  Och HAN gör hela filmen, tror han fick en väl värd guldbagge för den rollen också.
  Ett tips om du vill ändra din bild av Kjelle som skådis också, inte bara som privatperson.
  Annars blev Kjell en av mina FÖRSTA KÄRLEKAR som barn, när han spelade Paul, storebror till Katizi i serien som gick på tv, han var SKITSNYGG! ;D KRAM Madde

 6. Margit skriver:

  Ja, vi tittade på reprisen av programmet med Kjell Bergqvist!! Jag tycker också att programmet var MYCKET BRA!! Och när döttrarna sjöng för sin pappa..och när man fick se/höra xet Yvonne…och den nya frun…så fin relation dom allal hade med varandra!! Det var värt att se.
  Kramen Ingrid!!!/Margit

 7. Kicki skriver:

  Säga vad man vill om Kjelle Bergqvist, men han lämnar inte folk oberörda. Jag har alltid gillat honom, medan Berra inte gjort det, men han tänkte om sedan han sett honom i Stjärnorna på slottet, och det späddes på i Oldsbergs program.
  Däremot gillar jag inte Oldsberg så värst mycket, han tycker för mycket om att höra sin egen röst.

 8. Gunilla skriver:

  Jag tittade oxå på* Här är ditt liv* Med Kjell Bergqvist
  och visst var det bra, det programmet
  MEN oj säger jag vilken omtänksam person som kan dela med sig av det han kan.
  Han hade tydligen hjälpt ngn under tsunamin med pengar eller vad det var, och mycket annat, sådana växer det inte på varje träd minnan, så det var bra gjort av honom tycker jag. Klart han har ju pengar så det var väl därför han tänkte dom under den tiden.
  Vilken fin kontakt hela familjen har, även kontakt med sin förra fru, inte många som kan ha det så, när man kanske har barn med ngn annan.

  Gillar inte heller riktigt Oldsberg i detta program.
  Håller nog med: Kicki, att det verkar som om Oldsberg gillar att höra sin egen röst.

  Ha en trevlig helg

  Kram/Gunilla

Kommentarer inaktiverade.