Klinte Marknad

Soligt och vackert väder är det idag på Klinte Marknad, men det blåser som bara den. Jag gav mig iväg vid halvelva-tiden och då var det redan fullt av folk, men jag blev lite besviken, för det var inte alls så många försäljare som det brukar vara. I vanliga fall brukar hela Konsums parkering vara full av marknadsstånd och det var inte fullt vid Torget och på de andra gatorna runt omkring heller och inte var det någon utställning av smådjur och annat bakom gamla stationshuset, som det brukar vara.

Korgförsäljningen verkade gå bra i alla fall

Jag gick runt ett par vändor och tittade, men köpte bara lite godis. Jag var egentligen ute efter vårlökar, men det hittade jag inte, så dem får jag väl köpa någon annanstans.

Full fart på tivolit

Sen gick jag och fikade på Marens Café tillsammans med några vänner. Nu hade klockan blivit så mycket så vi tog oss varsin macka till kaffe och satt där och pratade en stund innan innan vi skiljdes åt. Marens Café ligger alldeles i närheten av Odvalds, men jag har faktiskt aldrig varit där förut. Det var ett trevligt ställe, om man inte är rädd för att gå i trappor, för det är en brant trappa upp till övre planet där man har försäljning av prylar och caféborden.

Vid Cedergrns fanns en utställning för de tuffa grabbarna

Nu är det dags för lite uppfräschning, för klockan tre ska jag vara i Sanda bygdegård. Då ska vi i festkommittén börjar med förberedelserna inför kvällens SPF-fest.

Trevlig lördag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Klintehamn och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

7 svar på Klinte Marknad

 1. Znogge skriver:

  Då hoppas jag att det blir trevligt och festlig på alla vis 🙂

  Kram

 2. Kicki skriver:

  Jösses så många korgar!
  Hoppas festen blev trevlig i gårkväll.
  Kram/Kicki

 3. Gunnar skriver:

  Kul med marknader, Här i Värmland är det marknad nånstans varje helg nu. Med i stort sett samma utbud. Jag skulle gissa att de som har försäljning på Gotland är en annan skara.Det kan väl inte finnas så många som tar båten från fastlandet för att sälja varor hos er?

 4. GeddFish skriver:

  Häftigt med marknader! Här i stan var det lite jippo igår. Men inte riktigt i min smak ändock.
  Söndagsförmiddagskramar, Gerd ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *