Kobra på Gotland

I SVT2 21.30 i kväll kommer det ett inslag från Gotland i kulturprogrammet Kobra. Kobra ska besöka Romateatern och Shakespearerepetitionerna där, öns krukmakare som drejar för fullt inför sommaren och man träffar även konstnären Channa Bankier. Dessutom blir den rundtur på ön med sångerskan Manuela de Gouveia från Gotlandsbandet Pascal. Jag tror att det kan bli trevligt att titta på. Här kommer ett smakprov:

En blek sol lyser, det blåser, men det är varmt. Det får nog bli en trädgårdsdag idag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

15 svar på Kobra på Gotland

 1. Gun skriver:

  Synd att jag inte ser det här, skulle ha varit intressant. Sommarvärmen fortsätter, tänker det kanske bli riktig indiansommar:)

 2. Elisabeth skriver:

  Visst har jag mycket keramik från Gotland. Har varit på ön mycket kopplat till mitt jobb och ofta hade jag med något hem. var det inte keramik, så fanns ju härliga garner eller fina smycken. Trevlig inslag ovan. Ska försöka se programmet i kväll. ha dé!

 3. Pia skriver:

  Nu har jag läst ikapp din blogg Många fina sommarbilder har jag njutit av 😀

 4. ingmarie skriver:

  Hej. Vad skönt att det blåser lite idag, men så varmt så…ha en bra tisdag

 5. Bra det programmet ska jag pricka in,kan titta fram till 22.00
  Förr om åren såg jag KOBRA, för jag tyckte det var bra program och på riktigt.

  Vilken värme.Och den stannar tydligen ett tag till.Kvällarna är skönast, inte fullt så varmt då.

  Kram Majsan

 6. Astrid skriver:

  Idag njuter jag av värmen det är så skönt

 7. Eleonora skriver:

  Det händer alltid så mycket roligt hos dig som du kan rapportera eller rättare sagt informera.

  Visst är värmen underbar men jag som ju dom här dagarna haft resor in till stan´skulle nog ha uppskattad vistelse vid havet i stället. Men det hinns nog med det också.

  Tack söta Ingrid för dina alltid så goa kommentarer. Jag blir så glad att höra ifrån dig. Den där spegeln du visade – en sån skulle jag också vilja ha. Jisses vad snygg hon var i den! Att gå på badstranden fasar jag också för trots att baddräkten är hel. Ändå så ser man ju för bedrövlig ut numera så man drar sig – men what …. ingen känner ju mig där, så man får väl bjuda på eländet. Men skönt ska det bli att gå längs stranden flera gånger. Kanske vågar jag också bada, men som reumatiker skyr man ju kallvatten.
  Den 17 juni bär det av för mig och då har jag ingen dator med mig, så det blir nog litet tyst från mitt håll. FB kan jag kanske komma åt. Vi får se hur det blir.

  Ha det underbart gott kära du och en stor sommarkram får du här från mig.
  Eleonora

  • Ingrid skriver:

   Nog ska vi gå på stranden och njuta av att vara där även om vi inte ser ut som 20-åringar längre. Jag hoppas att du får det riktigt skönt och att det kanske kan bli så varmt att du vågar ta dig ett bad.
   Kramar till dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *