Idag har det varit en helt fantastisk dag. Inte ett moln på himlen på hela dagen och nästan helt stilla. Jag har legat vid poolen och gottat mig, men det blev så varmt till slut att jag fick gå ner till stranden och svalka av mig. Så ska det vara när man har semester!!

Jag åt en sen frukost och sedan låg jag i solstolen fram till lunch och då gick jag iväg till närmaste Hiper Dino och köpte mig lite färskt bröd och sen blev det öl och macka på balkongen.

Den här butiken, öppen 08-22, ligger bara ett par hundra meter från hotellet

Efter lunchen gick jag och la mig i solstolen igen, men jag låg inte så länge för det blev för varmt, så jag gick upp på rummet och duschade av mig all solkräm, tog på rena kläder och gick ut en vända på strandpromenaden i stället och där var det väldigt behagligt.

Den här gubben höll på med något slags fiske, men han packade ihop precis när jag kom, så jag vet inte vad det kan ha varit för något han metat efter, men han hann inte mer än iväg så kom det en hel flock med några små rödbenade fåglar, stora som starar och väldigt söta, och gick och plockade där han varit.

På en liten sträcka längs strandpromenaden kan man beundra sandskulpturer av olika slag. Jag skulle ha tagit foto av dem tidigare, men då hade jag inga mynt i plånboken och skulptörerna vill ju ha en slant för sitt arbete.

Jag vet inte om den här skulptören tagit ledigt idag, men härom dagen när jag gick förbi var det små figurer som prydde slottet. Det var Snövit och de sju dvärgarna sa han, men idag syntes varken han eller figurerna till.

Den här konstruktören går verkligen in för att hålla sin skulptur i ordning. En kväll när jag gick förbi där låg han med pannlampa i mörkret och en spatel i högsta hugg och grävde i sanden.

Och här ska det sprejas på mera vatten för att få konstverket att hålla. Konstnären låg och sov när jag kom, så jag trodde att jag skulle kunna smita till mig ett foto utan att betala, men icke. Han vaknade….

Efter min promenad gick jag en vända till poolbaren innan jag gick upp till lägenheten. Om nu någon tror att det är en irish coffee jag dricker, så är det alldeles fel, det är bara en helt vanlig cappuccino. :wink:

Varma hälsningar från Corralejo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...