Krångel med One.com

Det har varit krångel med one.com på grund av att PHP-versionerna 5.6 och 7.0 närmar sig vägs ände. One.com hade uppdaterat till 7.2 och då gick det helt plötsligt inte att komma in på den här bloggen. Men jag fick beskedet att gå tillbaka till 5.6 och sedan uppdatera bloggen till senaste version. Nu har jag gjort det och hoppas att det ska fungera i fortsättningen.   Samtidigt passade jag på att importera gamla inlägg från Livet på Stenstugu, så nu finns det inlägg från 2004 i den här bloggen. Fast några månader kom av någon anledning inte med? Nu sitter jag på lediga stunder och för över inläggen från 2009 för hand – man roar sig efter bästa förmåga. Jag måste snabba mig för den 3 dec kommer jag inte åt Livet på Stenstugu längre.

Det är förmodligen bara jag själv som är intresserad av de gamla inläggen, men så länge jag betalar för domänen vill jag gärna ha tillgång till dem. Bloggen fungerar ju som min dagbok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

7 svar på Krångel med One.com

 1. Bosse Lidén skriver:

  Aha! Du betalar för egen domän. Det tänkte jag också göra när jag börjar med en Gotlandsblogg nästa år.
  Vad bra när du kan flytta över gamla inlägg till den nya. Jag tror du är mycket duktigare på det tekniska än vad jag är.
  Kram VisbyBosse

 2. Teknikstrul som stjäl tid är aldrig kul…

 3. Kicki skriver:

  Jag har också One.com kvar, eftersom det är där min hemsida ligger. Tyvärr kan jag inte uppdatera den då jag inte längre har det programmet, men liksom du vill jag ha den kvar för mina egna minnen.
  När jag trillar av pinn kan den gott försvinna men till dess vill jag ändå ha den kvar, även om jag bara gratisbloggar nu för tiden.
  Kram/Kicki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *