Jag var ute och tog mig en promenad i förmiddags och då var det skapligt skönt väder, men nu blåser det hemskt och är riktigt höstruskigt. Jag har just varit ute och rest upp omkullblåsta blomkrukor och satt dem i lä.

Rosettkudden frodas i höstvädret och nu är den full av knopp

När jag passerade Apoteket gick jag in för att fylla på medicinförrådet, men det gick inte bra för mig. Innan jag åkte till Sicilien begärde jag förnyelse av mina recept och bland annat ville jag ha ett nytt till en av medicinerna, eftersom läkaren på hjärtmottagningen per telefon ökat doseringen, vilket gör att det blir fel i uttagningsperioderna. Nej, jag fick inget nytt recept, för det skulle fungera i alla fall, eftersom det stod 1 extra vb på det ursprungliga receptet, fick jag som svar från vårdcentralen.

På apoteket fick jag inte ut några tabletter idag, utan först den 9/10 får jag göra ett nytt uttag. De vill absolut ha ett nytt recept om jag behöver ta ut medicinen redan nu, så det var bara att gå hem och försöka ringa vårdcentralen, men där var telefontiderna slut för idag, så jag fick använda onlinetjänsten igen och den är ju bra, men just idag skulle jag velat tala med en sköterska. Nu har jag bara tabletter för två dagar kvar, undrar om jag vågar ta två piller i morgon eller om jag ska ransonera dem, så att de räcker ett par dagar till. :roll:

Trevlig fortsättning på måndagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...