Krister möter en räv

Lördag 23 augusti 2008 | 10:50 | 15&#176

Idag väntar regn och rusk och dagen har inletts med dimmigt väder och det känns som om de skulle börja regna när som helst. Åke har varit nere vid hamnen på Klinte på morgonen och kom hem med ett gäng flundror, så de har jag rensat och flått nu. Nystekta flundror blir det alltså till middag idag, mums!

Igår blev det riktigt fint väder fram på dagen, så jag satte igång med gräsklippning. Det är hemskt vad gräset kan växa trots att det är sent på året. Det märks att det finns mycket lagrad energi i jorden efter torrperioden. På eftermiddagen kom Krister och Thomas förbi. De hade varit i Hemse och badat i badhuset. Det var sista dagen på deras andra semesterperiod. De har varit ledig i 14 dagar och det har inte varit något bra semesterväder under de dagarna. Men så är det, de satsade på att augusti är en säker sommarmånad, men i år blev det inte så.

När de åkte härifrån körde de ner till Muldestranden och parkerade bilen där för att ta en promenad längs stranden. Kameran hade de naturligtvis med sig och tur var ju det, för de träffade på den här tama räven.

I morgon är det årsmöte i Fröjel Sockens Första Skifteslag och det ska vara nere i vid Muldestranden, närmare bestämt i Garngården, där vi har en lite fiskebod. Jag är sekreterare, så vi måste givetvis vara med. Nu får man hoppas att det blir bra väder och att den där räven visar sig för oss också.

Jag pratade med Eva på Sicilien igår och där har de ännu högsommarvärme (jag ser att just nu har de sol och 28 grader varmt). Hon sa att de börjar gå och längta efter att det ska bli någon typ av väderförändring. Solen bara skiner och skiner varenda dag! Tänk så olika det kan vara. En svenska har förresten, genom att hon hamnat på min hemsida, tagit kontakt med Eva och bokat in en veckas semester i oktober månad för sig och en väninna på Villa Citrus, Eva och Claudios lilla lägenhetshotell. Det tycker jag är roligt, att någon hittad dit via min hemsida.

Ha en riktigt trevlig fortsättning på helgen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Förvånande, TV o Video o Kultur, Vardag och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.