Kundens dag på ICA

lördag, november 12, 2005

 Igår blev det en helt strålande förmiddag, men litet lätt regn fram mot kvällen och likadant har det varit idag.

På förmiddagen igår var jag ute i trädgården och sedan blev det innepyssel. 

Idag på förmiddagen har jag bakat kärleksmums och päronkaka till morgondagens farsdagsfirande.  Åke har haft en grävmaskin här, som grävt upp runt röret som bergvärmeborrarna satt ner. Nästa moment är att slangarna ska sättas ner. De ska fyllas med någon typ av vätska, som inte fryser och det görs innan de sätts ner i hålet. Det är mycket med det där som man inte riktigt begriper.

Efter lunch tog jag en promenad ner till Klinte. Jag tittade på termometern innan jag gick för att kolla hur mycket kläder man skulle bylta på sig. Det var faktiskt 12 grader varmt, trots att det var mulet! Jag hade en skön promenad och när jag kom till Klinte var jag på Rondo där ICA firade "Kundens dag". Massor av provsmakning var det. En klar miss att man åt lunch innan. Sedan var jag en vända in på ICA och handlade. De hade massor av extrapriser som gällde enbart idag, bland annat på smågodis, 3.90/hg, mums!!
Ikväll har vi ätit kycklingwook med couscous och ett glas rödvin till det, det var också mums.

Efter middagen har det varit TV-tittande. Först såg vi "Miljonären" och sedan "På spåret" och därefter "Popcorn". Tävlingar alltså hela kvällen! Det är kul med tävlingar, men ibland kan det bli i mesta laget. 

I morgon kommer sönerna med partners hit på lunch för att fira sin pappa. En del firar inte farsdag och morsdag, men vi har alltid gjort det. Det är en trevlig dag att träffas och fira litet. Visst kan man ha synpunter på att dagarna bara är till glädje för handeln och att man kan fira sina föräldrar när som helst. Att det är onödigt att ha en speciell dag för att föräldrar ska få litet uppmärksamhet. Men var och en gör ju som man  vill och känner för.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Trevliga händelser. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *