Kupan / Dax.se

Söndagen den 19 november 2006

Man kan ana solen bakom molnen och temperatur nu på förmiddagen, 7 grader!

Igår var jag i Hemse och jobbade på Kupan och här hemma jobbade Bosse och Åke för fullt. Vår vedpanna har läckt en tid och nu skulle det göras omkopplingar så att vi skulle använda enbart bergvärmen, men som tur var upptäckte Bosse att det bara var ett rör som läckte och när han fixat det så fungerar den kära gamla vedpannan igen. Åke är naturligtvis lycklig. Han har ju laddat upp med ved så att det räcker minst ett par år.

Idag blir det väl inte så mycket aktiviteter. Åke är och klipper sig och jag väntar att en journalist ska ringa angående den nya sidan Dax.se som snart ska starta. Hon vill göra en intervju med mig och få lite synpunkter på hur man kan få ett äktenskap att fungera i många år. Få se vad det blir för vinkling på det??

Jag var ute i trädgården en vända och såg att gräsmattorna är alldeles fulla av blommande bellis. Här är ett bildbevis.

Jag har installerat en fiffig besöksräknare som registerar från vilka länder besökarna kommer. Titta in på startsidan om du är nyfiken.

Ha en skön söndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nytt från Stenstugu, Trevliga händelser och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *