Kusin Göran….

…är på ön och det är länge sedan sist. Nu har han med sig sin dotter och hennes båda söner. Vi skulle givetvis träffas, så jag förberedde mig lite genom att åka till Konsum i förmiddags och handla. Men allt fick jag inte tag i…….

Läget på drickaavdelningen på Konsum

Kia o Göran

Efter lunch åkte jag och hämtade Göran, Kia och pojkarna i Vibble där de hyr en lägenhet och så åkte vi hem till Odvalds och drack kaffe. Gossarna var hungriga och fick en smörgås och sedan satt de och såg på tv, för det var något viktigt program på Barnkanalen.

Erik, Oscar och Kia

Nu är gästerna ute på sightseeing och kommer tillbaka hit till kvällen och då har jag lovat att ha lite mat färdig.

En hel fruntimmersvecka har gått utan en enda regndroppe, så jag måste nog hinna vattna lite också om jag ska kunna hålla mina växter vid liv. Rudbeckorna har fått några konstiga fläckar på bladen sedan jag kollade dem igår. Undrar vad det kan vara, är det någon insekt, vattenbrist eller näringsbrist. Det är inte lätt att vara ”trädgårdsmästare” under sån här förhållanden.

Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, Odvalds. Bokmärk permalänken.

18 svar på Kusin Göran….

 1. Musikanta skriver:

  Jag välsignar vår Sodastream den här sommaren. Det har blivit många byten av kolsyrepatroner. Det är ju nödvändigt att dricka mer nu när det är så här varmt. Utan vattning varje dag hade inte mina pelargoner i lådor och krukor överlevt. Trevligt med besök.
  Kram från Ingrid

 2. Znogge skriver:

  Vilket trevligt besök! Även i vår butik var det tomt på mineralvatten men några flaskor fanns kvar. Det är helt ok att kyla vanligt vatten och lägga in någon frukt också.

  Kram och god kväll!

 3. Kicki skriver:

  Trevligt med besök av släkten.
  Det såg verkligen tomt ut på hyllorna för dricka.
  Kram/Kicki

 4. Geddfish skriver:

  Jag dricker alltid kranvatten och däri kan man ha gurka, citron eller annat.
  Men klart, kommer gäster vill man köpa lite förmer. Klart det gapar tomt i denna värmen! Fast, det vore ju guld för affärsmännen om de tog hem mer.
  Trevligt besök du fått!
  Kram, Gerd

  • Ingrid skriver:

   Kranvatten är gott det också, men lite lättöl till maten eller en flaska cider när man sitter och pratar eller ser på tv är också gott.
   Det är ett mycket trevligt besök!
   Kram

 5. Visst blir det mycket mer umgängesliv på sommaren än annars! Det är ju så mycket lättvindigare när man kan sitta ute! Kusin Göran, som du ville gifta dig med när du var barn, var väl ett mysigt besök! Så roligt att man ser dig i spegelbilden i fönstret på ditt foto!
  Vi har haft spontant besök av makens syster och svåger idag och så har det blivit två bad i sommarhettan. Och nu ska det bli ännu varmare…PUUUHHH!
  Kram, Monica
  P.S. Hoppas nu, att denna kommentaren syns…D.S.

 6. Kraka skriver:

  Trevligt att du fick besök!
  Tomma hyllor påminner lite om hur det kunde se ut i affärerna på Grönland ibland. Vissa varor var helt enkelt slut och man fick vänta tills det kom mer med någon leverans från fastlandet.
  Ha en trevlig kväll, eller en god natts sömn är kanske mer på plats att önska dig vid den här tiden.
  Kram

  • Ingrid skriver:

   Här beror nog bristen på varor på trycket från alla turister. Butiken är inte anpassad till så många kunder. Personalen sliter som djur för att hålla hyllorna fyllda, men ändå kan det se ut så här. Häromdagen fanns det inte en enda glass…..
   Kram

 7. skogsnuvan skriver:

  Nej det är minsann inte lätt att hålla liv i växterna när det är så här torrt. Vi är rädda om vattnet så vi får hämta vatten till blomvattning i sjön. Mina majrovor har dött fast jag vattnat och jag försöker hålla liv i morötterna i alla fall. Nu är det över 30 grader ute fast det är sena kvällen och i vattnet är det 27 grader och jätteskönt

 8. wiolettan skriver:

  Ojdå, det var tomt på dom hyllorna. Förstår att det går åt mycket med dricka. Vanligt vatten dricker jag mest, känns bäst så.
  Roligt med kärt besök.
  Härliga bilder och det verkar som om du också fick vara med på en bild.
  Vi får försöka ta det lilla lugna i värmen. Här redan plus 28.
  Kram!

 9. Provar bara att kommentera en gång till för att se om det funkar nu…
  Kram, Monica

Kommentarer inaktiverade.