Kvällssol

Trots att vardagsrumsfönstret vetter åt öster får jag kvällssol en stund varje dag nu vid 20.50-tiden. Reflexen från fönstret i huset tvärs över gården gör att solen lyser upp hela vardagsrummet. Det är synd bara att den går ner så fort!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

10 svar på Kvällssol

 1. Beppan skriver:

  Här i norr har vi ljust dygnet runt nu. Inte midnattssol ännu i Boden, men nästan. Solen vilar sig en lite stund bara. I Bodö är det midnattssol nu ända till en bit in i juli! En härlig tid!!

 2. Agneta skriver:

  Hej, Ingrid!
  Visst är det en härlig känsla att få in solen på kvällen i österfönstren. Jag kom ut i köket en kväll och upptäckte att solen sken in fr. öster men såg att den reflekterades fr. fönstren mitt emot. Samma här i datarummet. Annars är det ju morgonsolen som dyker upp tidigt nu på denna sidan av lägenheten. Vardagsrummet och mitt sovrum ligger mot väster och där är det sol hela dagen. Gott att kunna byta sida beroende på vädret.
  Nattiskram, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Jag är glad över att jag har en lägenhet där solen tittar in från lite olika håll. Morgonsol i vardagsrum och sovrum och eftermiddagssol i köket till en bra stund in på kvällen. Och så då kvällssolen via reflex i vardagsrummet en lite stund i alla fall.
   Hoppas att natten varit lugn!
   Kram, Ingrid

 3. Gunnar skriver:

  Härlig bild på solreflexen. Fascinerande med sådana reflexer. Under en kort period nu så lyser solen, direkt eller som spegling, på ovanliga ställen.

 4. Javisst är det kul, jag brukar få reflexer från bilarna på parkeringen långt efter att solen passerat min balkong.

  Hade gärna velat ha kvällsol, men då får jag gå till kökssidan, där är en kort stund även morgonsol.

  Visst isar kylan i benen, men snart blir det nog varmt igen.

  Ha en underbar dag !

  Kram Majsan

 5. Skatan skriver:

  Så vackert … och fint att ha kvällssol också. Vi har en liten balkong där vi har kvällssol. En av spekulanterna på vår lägenhet tyckte balkongen ”satt fel”. Den skulle förstås haft morgonsol 🙁

  Smaken är som baken delad … men du har både morgon- som kvällssol. 🙂

  Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *