Ladugårdsmålning mm

Tisdagen den 1 augusti 2006

Temperatur: 22-25 grader.

Det har varit fortsatt underbart väder, men det har blivit lite ostadigare. Igår fick Visby 69 mm regn, men här 3,5 mil söderut, kom det inte en droppe. Imorgon är det dock utlovat ett mera allmänt regn, så vi håller tummarna för det.

Ja, nu har juli månad gått till ända och idag har vi 1:sta augusti. Få se vad den kommer att innebära? Augusti är en månad som brukar kunna bjuda på härligt sommarväder. En bit in i månaden har de flesta turister åkt hem och lugnet lägrar sig. Lika roligt som det är när turistsäsongen startar, lika skönt är det när den är över. Men först ska vi klara av Medeltidsveckan, som startar nu på söndag den 6/8. Jag ska baka saffransbullar som Fröjel Rödakorskrets ska sälja på medeltidsmarknaden. Och naturligtvis ska vi åka in till Visby och titta på allt som bjuds.

Vad har hänt sedan jag skrev sist:

I fredags höll jag på i trädgården i stort sett hela dagen. Bland annat tog jag bort all halm från jordgubbarna och klippte ner dem.

I lördags var det ladugårdsmålning och en del annat pyssel som höll mig sysselsatt. Dessutom var det Efit-dag, så kolla där, så ser du vad jag höll på med.

I söndags gjorde vi väl ingenting speciellt. Krister och Thomas kom förbi på eftermiddagen och drack en kopp kaffe. De hade varit vid stranden.

Jag läste i söndagens Expressen om Carola´s fortkörning och kan inte låta bli att förvåna mig över hur korkad den tjejen är!! Och poliserna som stoppade henne och lät henne åka. Kom sen inte och säg att vi har likhet inför lagen!!

Igår var det målning igen och på kvällen var vi och lyssande på Mari Jungstedt i Bottarvekällaren. Hon var verkligen trevlig! Det märktes att hon är van att underhålla och hon berättade om sitt författarskap och om sina böcker på ett helt strålande sätt. Efteråt kunde man få köpa hennes böcker och få dem signerade. Jag köpte 2 stycken och så snart jag läst dem kommer det en uppdatering av Mina Boktips.


Här är böckerna jag köpte.

På datorfronten har jag idag fått ett trevligt mail från Pia, som jag lagt in bland Guldkornen.
Dessutom har jag lagt in en omröstning på startsidan. Tänkte köra några omgångar med olika frågor någon gång då och då.

Idag har jag målat några fönster i ladugården, nu är de snart klara. De sista har kommit hem nu efter kittningen. På eftermiddagen låg jag i solstolen och lyssnade på Werner Vögeli´s sommarprogram, mycket trevligt! Vi har varit en vända på Klinte och handlat och nu är det middagen och matlagning som väntar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Nytt från Stenstugu, Tyckt o Tänkt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.